Hendrik-Ido-Ambacht

KOM KIJKEN EN MEEDOEN MET AMBACHT SPORTIEF

Hendrik-Ido-Ambacht – Iedereen kan plezier beleven aan sport en bewegen. Tijdens de Nationale Sportweek van 16 t/m 25 september kunnen alle Ambachters vrijblijvend kennismaken en meedoen met activiteiten bij verschillende sportclubs en -verenigingen die deelnemen aan ‘Ambacht Sportief’.

Starten met bewegen of je inschrijven voor een nieuwe sport kan best een drempel zijn, vooral als je het niet gewend bent. Daarom zetten allerlei sportclubs en sportverenigingen hun sport in de etalage tijdens de Nationale Sportweek. In onze gemeente heet dit ‘Ambacht Sportief’; een initiatief van het lokale platform Sportakkoord.

Van vrijdag 16 september t/m zondag 25 september 2022 organiseren allerlei lokale sportverenigingen demonstraties, workshops, proeflessen en nog veel meer. Geïnteresseerden van alle leeftijden zijn van harte welkom, alleen of met een sportmaatje.

Sport voor iedereen
Het doel hiervan is dat iedereen, jong en oud, met of zonder sportieve ervaring, kan kennismaken met (nieuwe) sporten. Wil je zelf eens ervaren hoe leuk en gezellig het kan zijn om samen met anderen te bewegen en te sporten? Het aanbod is breed, er is dus voor ieder wat wils. Kies een sportieve activiteit uit en kom kijken en meedoen. Dé kans om gratis en vrijblijvend te ontdekken wat je leuk vindt en uit te proberen welke sport bij je past.

Denk bijvoorbeeld aan dans- en theaterlessen voor peuters en kinderen tot 12 jaar, Meisjesvoetbal en Aikidolessen voor alle leeftijden, Fit voor 50+ en Walking Footbal voor 60+. Zin in meer avontuur? Doe dan mee aan de workshop Biketrial of Reddend zwemmen voor kinderen en volwassenen. Kijk voor het complete overzicht van alle sportactiviteiten op de website van Hi5Ambacht: www.hi5ambacht.nl/sportakkoord.

Zomerparkdag
Tijdens de Zomerparkdag op zaterdag 27 augustus kan je voor meer informatie terecht bij de speciale ‘Ambacht Sportief’ stand. De kramen van de verschillende deelnemende sportclubs zijn te herkennen aan de beachflag met het logo van ‘Ambacht Sportief’.

De vrijwilligers van de sportclubs vertellen je graag meer over hun activiteiten en het weekprogramma waar je aan kan meedoen. Meer informatie over de deelnemende sportverenigingen en -clubs vind je op www.hi5ambacht.nl/sportakkoord.

Beoordeling KOM KIJKEN EN MEEDOEN MET AMBACHT SPORTIEF.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.