Pianist Erwin Rommert Weerstra

Koffieconcert Lindtse Kerk Zwijndrecht zondag 22 April

Op zondag 22 april as. vindt in de Lindtse Kerk aan de Develweg 28 in Zwijndrecht weer een koffieconcert plaats. Medewerking wordt deze keer verleend door de jonge pianist Erwin Rommert Weerstra.

Pianist Erwin Rommert Weerstra
Pianist Erwin Rommert Weerstra

Erwin behaalde in 2009 het Bachelor Diploma piano en orgel aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en in 2011 cum-laude het Masterdiploma Klassiek Solo Piano. Daarna reisde hij door heel Europa en volgde vier jaar tal van masterclasses bij een groot aantal gerenommeerde meesterpianisten.

Deze intense periode kenmerkt zich door een groeiende virtuositeit en Erwin wordt door velen gekwalificeerd als een excellerend pianist. Hij heeft een aanstelling als pianist bij het Koninklijk Conservatorium en wordt ook aangesteld als pianist bij het Nederlands Danstheater. Naast het geven van concerten met een keur van professionele musici geeft hij ook graag solo recitals welke zeer positief worden ontvangen.

Tijdens het concert zal Erwin onder andere werken van Händel, Brahms, Beethoven en Chopin ten gehore brengen. Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis.

Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 12.00 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.Beoordeling Koffieconcert Lindtse Kerk Zwijndrecht zondag 22 April.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.