Falconwood Trombonekwartet

Koffieconcert Lindtse kerk in Zwijndrecht. Met medewerking van het Falconwood Trombonekwartet

Op zondag 7 oktober as. vindt in de Lindtse Kerk aan de Develweg 28 in Zwijndrecht weer een koffieconcert. Medewerking wordt deze keer verleend door het Falconwood Trombonekwartet. De oprichters van het kwartet zijn Timothy Dowling en Twan Dubbers.

Evenals de andere leden, Anton van Houten en Joost Geevers, zijn zij beroepsmusici die hun opleiding onder andere hebben gevolgd bij het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Zij spelen als trombonist bij beroemde orkesten zoals het Residentie Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest.

Het ensemble treedt op in bezettingen van twee tot twaalf trombonisten met een veelzijdig repertoire van oude muziek tot klassiek en hedendaags met werken van George Philipp Telemann, Johan Sebastian Bach, Johannes Brahms en Lennon McCartney. Koffieconcerten worden 4 keer per jaar gehouden in het kader van Kerk in de wijk en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert zal om 12.00 uur aanvangen en u bent van harte uitgenodigd.

Falconwood Trombonekwartet
Falconwood Trombonekwartet

Beoordeling Koffieconcert Lindtse kerk in Zwijndrecht. Met medewerking van het Falconwood Trombonekwartet.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.