Kindervoorstelling Muziek maken met Dirk Scheele in Cascade

Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. In Cascade verzorgt hij woensdag 29 december maar liefst twee keer de voorstelling ‘Muziek maken met Dirk Scheele’. Om 11.00 uur is er een extra voorstelling bijgekomen, de middagvoorstelling begint een half uurtje vroeger, namelijk al om 15.30 uur.

In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat hij je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes. Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten!

Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. Alles maakt geluid, probeer het maar uit! Daarnaast gaan we lekker jammen op een pan en een emmer en krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes.

Tot slot vraagt Dirk een paar waaghalzen uit het publiek om samen met hem op het podium een heuse rockband te vormen. In deze voorstelling komen veel van Dirks leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumenten maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Woensdag 29 december, 11.00 uur en 15.30 uur. Kaartjes kosten 12,50 euro, reserveren kan via de website van Cascade: www.stichting-cascade.nl. Hier vind je ook meer praktische info over de coronacheck. (foto: Dirk Scheele).

Beoordeling Kindervoorstelling Muziek maken met Dirk Scheele in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.