Kerstpakket Actie

Kerstpakket Actie Team JET, Johan & Erika

Op vrijdag 8 april 2022 vertrekt vanuit Zwijndrecht een karavaan met goede tweedehands auto’s naar Gambia. Daar zijn wij er een van als team JET, Johan & Erika. Deze karavaan, te beschouwen als een bijzonder hulpkonvooi, is een initiatief van Tineke Ruijter van Rotaryclub Zwijndrecht e/o. www.rotarychallenge.nl

In de auto’s worden zoveel mogelijk hulpgoederen, zoals schoolspullen medische materialen en kleding meegenomen. De medische materialen zijn ook voor medische posten in Mauritanië en Senegal. In Gambia worden de auto’s per opbod verkocht en de opbrengst is voor Stichting Scholenplan Gambia.

Kerstpakket Actie
Kerstpakket Actie Team JET, Johan & Erika

Kerstpakket Actie Team JET, Johan & Erika

Team JET wil de opbrengst van de kerstpakketten gebruiken voor benzine geld voor de reis. Zelf investeren wij in de reiskosten, overnachtingen, eten en de terugvlucht. Het geld wat overblijft schenken wij uiteraard aan Stichting Scholenplan Gambia. Deze stichting bouwt en onderhoud scholen en ondersteunt leerlingen en schoolbesturen in Gambia. Tegenwoordig ligt de nadruk op het ‘Excellent Student Program’, en worden meisjes die goed kunnen studeren maar dat niet kunnen betalen door de stichting ondersteunt.

Goede studentes worden in staat gesteld om door te leren, zelf tot en met de universiteit. En een deel word besteed aan jongeren die niet geleerd hebben maar wel praktisch zijn ingesteld en door het opstarten van een eigen bedrijfje in hun onderhoud kunnen voorzien. Zij zullen worden ondersteund bij het starten van hun eigen bedrijfje, zowel met materiaal als opleiding.

ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*ACTIE*

U BESTELD VOOR 1 DECEMBER EEN OF MEERDERE KERSTPAKKETTEN. 

NAAM:
ADRES:
POSTCODE/ WOONPLAATS:
EMAILADRES:
TELEFOONNUMMER:

 

AANTAL PAKKETTENPRIJS PER STUKTOTAAL RIJS
€ 25.00

 

*Kerstpakket prijs kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer: NL07INGB0799998761 Op naam van: Mw. H.J. Triet-Garama o.v.v. Rotary Challenge JET.

Helpt u ons mee om ons doel te bereiken voor het goede doel?  Alvast bedankt Team JET, Johan & Erika www.rotarychallenge.nl

 

Beoordeling Kerstpakket Actie Team JET, Johan & Erika.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.