Persfoto kerstactie JZ en YS

Kerstactie Jong Zwijndrechtse Waard Zwijndrecht

De decembermaand is begonnen en dat betekent dat we graag iets extra’s willen betekenen voor een ander. Vanuit Stichting Jong Zwijndrechtse Waard is er daarom een actie gestart in samenwerking met Yousportz Zwijndrecht.

Binnen de Jong Zwijndrechtse Waard is in 2021 het Deelcafé de Lunenhof ontstaan. Dit project is opgezet vanuit het oogpunt om ontmoeting en verbinding te creëren. Door het organiseren van workshops en activiteiten op locatie, wordt er onder het genot van een kopje koffie het gesprek aangegaan.

Nog belangrijker is dat onderlinge ontmoeting teweeg wordt gebracht. Helaas heeft niet iedereen een vanzelfsprekend netwerk en stijgt de armoede.

Vanuit onze welzijnsorganisatie wordt er alles aan gedaan deze omstandigheden te verzachten. Daarom hebben is er een kerstactie gestart in samenwerking met Yousportz, waarmee er bij een aankoop van een zak koffiebonen ook 4 kopjes koffie voor deze mensen wordt gedoneerd.

Gun jij een ander ook een kopje koffie?
Stuur een berichtje naar: info@jongzwijndrecht.nl of 06-57292017. Haal jouw zak koffiebonen bij Yousportz op voor € 15,- en steun hiermee de hulpvragers van Jong Zwijndrechtse Waard.

Beoordeling Kerstactie Jong Zwijndrechtse Waard Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.