Er zijn volop activiteiten voor de jeugd bij Ter Steeghe

Jeugdactie Tennisvereniging Ter Steeghe slaat aan en wordt verlengd

De jeugdactie die begin mei van start ging bij tennisvereniging Ter Steeghe is dusdanig succesvol dat gekozen is om deze actie te verlengen en nog verder uit te breiden. Het aanbod aan nieuwe jeugdleden betrof dat zij een tennisracket en tennisshirt van de club cadeau kregen en ook nog eens 2 gratis tennislessen van de leraren van Maximus Tennis.

Ook de actie voor nieuwe senior leden is verlengd tot 1 juli 2021. De hoofdlijnen van deze actie zijn; gratis 2 tennislessen, 1e jaar geen bardienst, 25 euro bartegoed en korting bij TennisDirect. Uitbreiding actie voor de jeugd t/m 17 jaar Aangezien Ter Steeghe en Maximus Tennis per 2020 een samenwerking zijn aangegaan om meer jeugdleden aan te trekken, de continuïteit van de jeugd binnen de club te waarborgen en anderzijds de jeugd meer in beweging te krijgen door ieder kind de kans te geven om te kunnen gaan tennissen is deze doelstelling zeer succesvol gebleken. Om aan deze doelstelling nog meer invulling te geven zal men bij Ter Steeghe de komende maanden een aantal extra initiatieven ontwikkelen om de jeugd via de scholen, social media en de krant te bereiken.

De huidige jeugdactie zal worden gecontinueerd en worden uitgebreid. De jeugdactie wordt; gratis tennisracket, gratis tennisshirt, gratis 9 lessen van de leraren van Maximus Tennis en slechts € 25,= contributie per jaar voor de eerste 2 jaar van het lidmaatschap.

Zoals hierboven al genoemd zal Ter Steeghe in samenwerking met de coaches van Toppie Sport & Cultuur de kinderen via de scholen gaan benaderen om gebruik te maken van dit fantastische aanbod. Ook zal er in september een nieuwe open dag worden georganiseerd om alle kinderen de gelegenheid te geven kennis te maken met de geweldige tennissport. Tennisvereniging Ter Steeghe hoopt hiermee een bijdrage te leveren om kinderen meer aan het bewegen te krijgen en/of uit een sociaal isolement te halen.

Samenwerking met Stichting MBZ 
Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de stichting Maatschappelijke Betrokkenheid Zwijndrechtse Waard (Stichting MBZ). Stichting MBZ ondersteunt verenigingen en stichtingen die sociale en culturele activiteiten organiseren, met name voor jongeren, in de Zwijndrechtse Waard. Maar ook voor jongerenprojecten elders, als de organisatoren van het desbetreffende project maar in de Zwijndrechtse Waard wonen. Dit is mogelijk door donaties en giften van bedrijven die een groot hart hebben voor de sociale en culturele samenleving. Meer informatie over de Stichting MBZ vindt u op www.stichtingmbz.nl

Beoordeling Jeugdactie Tennisvereniging Ter Steeghe slaat aan en wordt verlengd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.