Jennie Lena

Jennie Lena brengt muzikale ode aan Michael Jackson

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, Liefhebbers van Michael Jackson gaan uit hun dak tijdens de theatershow van zangeres Jennie Lena. Zaterdag 8 oktober is zij in Cascade te zien en te horen met zijn grootste hits.

De auditie bij The Voice in 2015 betekende voor zangeres Jennie Lena een definitieve doorbraak bij het grote publiek. Dat ze naast een eersteklas vocalist en live performer ook al jarenlang een groot fan van Michael Jackson is, laat ze zien en horen tijdens deze show. ‘Jennie Lena sings Michael Jackson Unplugged’ is een eerbetoon aan The King op Pop met zijn grootste hits van drie decennia. Met songs als ‘Thriller’, ‘Billy Jean’, ‘I Want You Back’, ‘Ben’, ‘Earth Song’, ‘Bad’,’ The Way You Make Me Feel’, ‘Man in the Mirror’ en niet te vergeten ‘Who’s Loving You’, waarmee zij meer dan 45 miljoen views behaalde op YouTube.

Jennie Lena groeide op met een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, Rhythm & Blues, Gospel en Funk. Je hoort het onmiskenbaar terug in haar geweldige stem, dit natuurlijke podiumbeest zingt recht je hart binnen. Jennie verrast haar publiek keer op keer met haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek. Dit alles maakt deze ‘Michael Jackson Unplugged’-show tot een intense avond die ontroert en vermaakt.

Vrijdag 8 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 22,00 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Jennie Lena brengt muzikale ode aan Michael Jackson.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.