Pelidome

Jaarlijks jeugdkamp Z.V.V. Pelikaan weer een groot succes

Zwijndrecht: Wederom vertrokken twee volle bussen vanaf het Pelidome om de jeugdafdeling van Z.V.V. Pelikaan een weekend vol sport, spel en vertier te bezorgen. Dit jaar was gekozen voor accommodatie De Hoof in Someren. De kampcommissie werd dit jaar ondersteund door een 5-koppige catering crew en een 22-tal leiders om er een mooi weekend van te maken.

Mede dankzij het mooie weer werden het 3 fantastische dagen. Op vrijdagavond werden de kinderen beziggehouden met voetbalspellen en als afsluiting de alom bekende dropping. Dat was spannend, vooral voor de allerkleinste deelnemers van de onder 7 jeugd. Na een aantal kilometer, gehuld in veiligheidsvesten, waren de teams weer veilig terug op De Hoof.

Uiteraard werd er niet geslapen, maar vooral lekker gekeet. Zaterdag stond de zeskamp op het programma. Vanwege het mooie weer konden de kinderen zich uitleven bij de waterspellen en de gezellige Slush Puppy tent. Na een heerlijke BBQ werd de avond afgesloten met sport, spel en een spannend kampvuurverhaal.

Slapen was deze avond geen probleem. De oogjes vielen vanzelf dicht. Zondagochtend was het programma weer gevuld. Met als hoogtepunt een voetbalwedstrijd tegen de leiding. Nog even opruimen en inpakken, genieten van de heerlijke frietjes met snacks en klaarmaken om weer naar huis te gaan. Rond 16 uur vertrokken we weer richting het Pelidome. Het Pelikaan jeugdkamp 2022 zit er weer op maar de voorbereidingen voor 2023 zijn alweer in volle gang! De kampcommissie kan terugkijken op een mooi weekend.

Wij danken alle leiders en cateringcrew voor hun inzet. De sponsoren (Jumbo Zwijndrecht en Aldi Passage) voor hun bijdrage van het eten, drinken en het gezonde ontbijt. Op naar 2023.

Pelidome
Alle jeugdleden en begeleiding bij elkaar tijdens het succesvolle jeugdkamp

Beoordeling Jaarlijks jeugdkamp Z.V.V. Pelikaan weer een groot succes.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.