Inhaalvoorstelling ‘Niet Schieten!’ Cascade

Inhaalvoorstelling ‘Niet Schieten!’ Cascade

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, Nadat de overdonderende voorstelling ’25 jaar Lust en Leed’ eerder werd uitgesteld vanwege corona, komt de cabaretgroep ‘Niet Schieten’ op vrijdag 1 oktober nu toch eindelijk naar Cascade.

Cabaretgroep ‘Niet Schieten!’ bestaat uit Maarten Hennis, Arend Edel en Erik Jobben. Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun veertien shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken.

Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie. Ze komen speciaal voor u naar Cascade om de mensen uit Hendrik-Ido-Ambacht haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. Voor de één een feest van herkenning. Voor de ander een hilarische openbaring! U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling. NB: Het werk van Niet Schieten! wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Vrijdag 1 oktober, 20.15 uur. Kaartjes kosten 18,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Inhaalvoorstelling ‘Niet Schieten!’ Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.