Cascade

INDISCHE DANSMIDDAG ‘BLUE BAYOU’ BIJ BOVEN.LIVE

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht,  12 oktober 2021 –  Na lange tijd is er eindelijk weer een bijzondere editie van BOVEN.Live! Zondag 31 oktober organiseert Cascade ‘Blue Bayou’, een gezellige Indische dansmiddag met live muziek en natuurlijk lekker eten.     

De Indische middag is populair bij het publiek, de vorige keer werd dit evenement drukbezocht. Deze editie zal plaatsvinden in de Xebiuszaal van Cascade. De Xanur band en muzikaal duo N’JOY verzorgen de muziek en er is Indische catering aanwezig.

Xanur is een zeskoppige coverband. Ze spelen een zeer uitgebreid repertoire en treden veel op bij Indische middagen. N’JOY is een muzikaal duo uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het duo zingt allround-muziek van vroeger en nu. Voor deze middag zullen zij zich meer toeleggen op de Indische muziek. Gastheer van de dag is Victor van Bronckhorst. Er is tevens een Tombola en een verrassingsoptreden van een wel heel bekend Indisch typetje…

Zondag 31 oktober, de zaal gaat om 13.00 uur open, het programma begint om 13.30 uur. Eindtijd is 19.00 uur. Kaarten kosten 15 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling INDISCHE DANSMIDDAG ‘BLUE BAYOU’ BIJ BOVEN.LIVE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.