Op Sterk Water

Improvisatiegezelschap ‘Op Sterk Water’ in Cascade

Hendrik-Ido-Ambacht Cascade– Al jaren wordt ‘Op Sterk Water’ gezien als dé toonaangevende en grappigste improvisatiecabaretgroep van Nederland. Vrijdag 24 september komen ze naar Cascade met hun voorstelling ‘Maakt alles beter’.

‘Op Sterk Water’ bewijst dat improviseren veel meer is dan een truc of spelletje. De muzikaliteit, humor en snelheid is ongeëvenaard en levert avond na avond unieke, eenmalige en niet te missen voorstellingen op. ‘Op Sterk Water’ staat garant voor een weergaloze avond vol hilarische improvisaties. Muzikaal, actueel en vlijmscherp!

Over op Sterk Water

Op Sterk Water
Op Sterk Water (foto: Arjan Benning).

Het gezelschap is ontstaan als een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars dat in wisselende samenstelling te zien was. Namen die in het verleden aan ‘Op Sterk Water’ verbonden zijn geweest zijn: Arjen Lubach, Klaas van der Eerden, Roemer van der Steeg, René van Meurs, Sander Geboers en Roel van Velzen.

Inmiddels speelt ‘Op Sterk Water’ in een vaste bezetting per jaar ongeveer tweehonderd voorstellingen in theaters, voor bedrijven, scholen en op de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, elke uitvoering nieuw en origineel.

Vrijdag 24 september, 20.15 uur. Kaartjes (à 21,50 euro) zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Improvisatiegezelschap ‘Op Sterk Water’ in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.