Leontien van Moorsel

Huldiging sportkampioenen Zwijndrecht met speciale gast

Op vrijdagavond 20 januari 2017 huldigt de gemeente Zwijndrecht alle sportkampioenen en wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de titel: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportveteraan, verenigingsicoon, sportteam junioren en sportteam senioren van 2016.

Sporthuldiging 2015
Sporthuldiging 2015

Prijsuitreiking
Wethouder Jolanda de Witte (Sport) opent om 19.00 uur de avond en maakt samen met de burgemeester Schrijer de winnaars bekend.

De presentatie is in handen van Boudewijn de Vries. Platform Sport en Bewegen organiseert de huldiging in samenwerking met de gemeente.

De sporthuldiging is een evenement waarbij de sport centraal staat: er zijn demonstraties door Calisthenics en O&O streetdance en hip hop.

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 20 januari in de Develsteinhal en duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Speciale gast sporthuldiging gemeente Zwijndrecht
Niemand minder dan Leontien van Moorsel zal als speciale gast acte de présence geven op deze avond. Welke prijzen Leontien gaat uitreiken, blijft nog even een verrassing.

Leontien van Moorsel
Leontien van Moorsel

Leontien is een op en top sportvrouw, bekend van haar wielercarrière zoals de Ronde van Frankrijk, de Olympische Spelen.
Leontien werd zelf ook vele malen Sportvrouw van het jaar en daarom is het extra leuk om haar te verwelkomen.

Zij organiseert ieder jaar de Leontien Ladies Ride en zet zich vanuit eigen ervaring sinds 2013 in voor het Leontienhuis waar jonge mensen met een eetstoornis worden ondersteund en begeleid.

 

Sporthuldiging bijwonen
Wilt u de huldiging bijwonen? Stuur dan een e-mail naar mailto:sport@zwijndrecht.nlonder vermelding van uw naam en het aantal personen.

Informatie kunt u opvragen bij Sandra Vat, stedelijk coördinator via 078 – 770 3683.

.

Beoordeling Huldiging sportkampioenen Zwijndrecht met speciale gast.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.