Gratis muzieklessen voor kids vanaf 7 jaar.

Showband Jong-Holland Junioren biedt gratis muzieklessen aan voor kinderen. Van 7 t/m 9 jaar kan je gratis meedoen met de Music Kids. Meld je aan voor de introductieles op maandag 31 oktober!

logo-mkMusic Kids
Bij de Music Kids krijgen kinderen de kans om te ontdekken wat ze leuk vinden op muziekgebied. Tijdens leuke interactieve theorielessen leren de kinderen op een speelse manier de basis van muziek. Via workshops maken ze kennis met diverse instrumenten: trompet, trommel en vlag/dans.

Tijdens praktijklessen leren ze de theorie toe te passen en het instrument te bespelen.

De “Music Kids” cursus duurt een jaar. De eerste zes maanden bestaan uit de theorielessen en workshops en zijn volledig GRATIS. Jong-Holland zorgt kosteloos voor alle spullen. De lessen zijn gericht op kinderen van 7 t/m 9 jaar.

De tweede zes maanden bestaan uit de praktijklessen. Deze lessen kosten slechts EURO 25,- !
De kinderen krijgen zo een jaar lang de gelegenheid om te kijken wat ze leuk vinden en doen ervaring op een instrument naar keuze.

Na de Music Kids kunnen de kinderen doorstromen naar het jeugdkorps van Showband Jong-Holland: de Junioren!

Music Kids 2015/2016 start met een introductieles op maandag 31 oktober van 18:30 tot 19:15 uur in het clubhuis Odina, Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meldt uw zoon of dochter vooral op tijd aan. Aanmelden en meer informatie via www.jongholland.nl. U kunt ook contact opnemen met Vincent Kleynendorst via musickids@jongholland.nl of 06-52295606.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl!

Beoordeling Gratis muzieklessen voor kids vanaf 7 jaar..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.