Dames Voetbal

Girls Only trainingen bij Groote Lindt

ZWIJNDRECHT – Voetbal is niet alleen voor jongens, maar dat weten de ‘dames’ van Groote Lindt al. Samen laten we zien hoe leuk we voetbal vinden en nodigen we de meiden uit de regio uit, zodat we kunnen laten zien hoe leuk voetbal kan zijn, ook naast het veld.

Vanaf vrijdag 29 oktober a.s. voor een periode van 4 weken zijn alle meiden die geboren zijn in de jaren 2006 t/m 2014 welkom om deel te nemen aan trainingen met alleen maar meiden. De Girls Only trainingen zijn op de vrijdagavonden 29 oktober en 5, 12 en 19 november van 18.15 uur tot 19.30 uur op sportpark Bakestein (Groot Karreveld 1, Zwijndrecht) onder leiding van Myrthe Prins.

Myrthe zelf is op haar zevende begonnen met voetbal (tussen de jongens) en speelt inmiddels bij SSS vrouwen 1. SSS vrouwen 1 komt uit in de topklasse en hierdoor speelt Myrthe momenteel dan ook op het hoogste amateurniveau. Daarnaast is ze momenteel actief als assistent trainster bij BVV Barendrecht JO15-2, waarbij ze vorig seizoen ook haar trainersdiploma, namelijk UEFA C, heeft behaald. Tijdens de Girls Only trainingen zal Myrthe de trainingsvormen zoveel mogelijk afstemmen op de groep.

De Girls Only trainingen zullen worden afgesloten met het bezoeken van een wedstrijd van het vrouwenteam van Feyenoord.

Je hoeft geen lid te zijn van Groote Lindt om mee te kunnen doen. Wel vragen we je om jezelf aan te melden (ook de meiden die reeds lid zijn van Groote Lindt) via info@grootelindt.nl. Kom wel in sportkleding en doe sport(voetbal)schoenen aan. Neem bij ook een bidon drinken mee!

Dames Voetbal
Voetbal is niet alleen voor jongens, maar dat weten de ‘dames’ van Groote Lindt al. Samen laten we zien hoe leuk we voetbal vinden en nodigen we de meiden uit de regio uit, zodat we kunnen laten zien hoe leuk voetbal kan zijn, ook naast het veld

Beoordeling Girls Only trainingen bij Groote Lindt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.