Jaimy Ravensbergen

Girlpower bij VVGZ

Meidenvoetbal VVGZ Zwijndrecht, De afgelopen jaren heeft men bij VVGZ regelmatig de vraag gekregen of zij ook een meidenteam hebben. Tot vandaag moesten ze deze vraag altijd met nee beantwoorden.

Jaimy Ravensbergen
Breaking news © Ed Voetée

Tot vandaag dus, want VVGZ is trots te kunnen melden dat deze week het allereerste VVGZ meidenteam is ingeschreven bij de K.N.V.B.

“De afgelopen 1,5 jaar is er achter de schermen hard gewerkt om te bekijken wat de (on)mogelijkheden zijn m.b.t. het meidenvoetbal binnen VVGZ.  Met de komst van dit team hopen we een basis te kunnen creëren voor een goede meidenafdeling voor nu, en voor in de toekomst” aldus Ed Voetée, coördinator meidenvoetbal bij VVGZ

VVGZ MO11-1

Jaimy Ravensbergen
Zoey Job VVGZ © Winsser Visuals

Wie regelmatig bij VVGZ komt, heeft vast ook geconstateerd dat er steeds meer voetbalmeiden rond lopen. Met name in de jongere leeftijdscategorieën zijn de teams inmiddels overvol aan het raken Dit is dan ook één van de redenen dat VVGZ juist in deze leeftijdscategorie gaat starten met een meidenteam. VVGZ MO11-1 dus.

Girlpower
Zoals misschien bekend heeft VVGZ een zeer goede band met Ado den Haag Vrouwen. Zo komt de topscorer van Ado den Haag en Jong Oranjeleeuwin Jaimy Ravensbergen geregeld langs om een clinic te geven, en bezoeken wij ook regelmatig wedstrijden van Ado den Haag Vrouwen.

De shirtsponsor van Ado den Haag Vrouwen is girlpower radio. De naam “Girlpower” hebben zij niet voor niets gekozen. Girlpower Radio maakt zich namelijk sterk voor meer vrouwen en meiden in de sport.

Vanaf nu is Ado den Haag echter niet langer het enige meidenteam met het logo van Girlpower radio op de shirts. De directeur van Girlpower Radio heeft namelijk besloten om ook VVGZ MO11-1 te gaan sponsoren met teneus, tassen en trainingspakken.

Jaimy Ravensbergen
Ado Vrouwen © Eric de Wit

Iets waar VVGZ enorm trots en dankbaar voor is.
Binnenkort starten de meiden van MO11-1 met trainen, en met ingang van fase 2 zullen zij de eerste wedstrijden gaan spelen. (Er zijn nog enkele plekjes vrij voor nieuwe voetbalmeiden.)

Zodra de 2e fase van de competitie zal starten, komt er zeker nog een feestelijke teampresentatie. Houdt hiervoor de website en socialmedia van VVGZ en meidenvoetbal in Zwijndrecht in de gaten.

Heeft u nog vragen over het meidenvoetbal of over de voetbalmeiden bij VVGZ? Neen dan gerust contact op met onze coördinator meidenvoetbal, Ed Voetée via meidenvoetbal@vvgz.nl

Foto’s en Links

Foto’s:
Breaking news © Ed Voetée
Ado Vrouwen © Eric de Wit
Zoey Job VVGZ © Winsser Visuals

Links:
https://www.vvgz.nl/
https://www.girlpowerradio.nl/
https://www.adovrouwen.nl/

Beoordeling Girlpower bij VVGZ.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.