photo 2021 04 20 22 07 132940442630649186985

Geweldig succes Jeugd Open Dag Ter Steeghe Zwijndrecht

Natuurlijk is het altijd afwachten hoeveel kinderen zich aanmelden en ook uiteindelijk komen naar de Jeugd Open Dag bij Ter Steeghe Zwijndrecht. Gesteld mag worden dat er door de vele vrijwilligers veel voorbereidingen waren getroffen om van dit evenement een succes te maken.

Uiteraard werkte het weer gelukkig ook mee en zo kon het zijn dat 47 kinderen op zondag 18 april jl. zich heerlijk konden uitleven tijdens de aangeboden lessen onder leiding van de tennisleraren van Maximus Tennis. Al vroeg verschenen de ouders met hun kinderen aan de poort van het prachtige tenniscomplex van Ter Steeghe en vlogen de kinderen het complex op om heerlijk te gaan tennissen. Helaas moesten de ouders, opa’s en oma’s buiten het complex blijven wachten vanwege de corona maatregelen.

Mede door de grote inzet van vrijwilligers en de tennisleraren van Maximus Tennis hadden alle
kinderen, van de jongste tot de oudste, hier geen enkel probleem mee. De kinderen werden ingedeeld naar leeftijdsgroep en door de vrijwilligers naar de juiste banen gebracht waar de tennisleraren de kinderen spelenderwijs de basisvaardigheden van het tennisspel bij brachten. Het enthousiasme spatte er bij de kinderen vanaf en fanatiek deden ze allemaal mee aan de spelvormen die werden aangeboden.

Na enige tijd werd er gewisseld van baan waar de kinderen weer andere vaardigheden werden bijgebracht. Prachtig om te zien is dat kinderen de techniek die bij de tennissport hoort zo snel oppakken en in de praktijk weten te brengen. Ook hier geldt dat hoe jonger de basistechniek wordt bijgebracht, hoe makkelijker het is om uit te kunnen groeien tot een goede tennisser/ster.

Het motto luidt ook hier “jong geleerd is……oud gedaan”.
Halverwege de ochtend moest er natuurlijk ook even gepauzeerd worden, waar de kinderen een pakje drinken, iets lekkers en een appel kregen. Al snel vlogen de meeste kinderen alweer naar de baan om weer snel aan de slag te gaan met de volgende lessen. Alle kinderen hebben deze ochtend zo ontzettend genoten waardoor er op het tenniscomplex alleen maar blije en vrolijke gezichtjes te zien waren.

En de ouders…….. die hebben de kinderen die ochtend niet echt gemist!! Diverse kinderen zijn inmiddels aangemeld als nieuw lid van Ter Steeghe, en krijgen een mooi nieuw racket en clubshirt. Bij deze actie die tot en met 1 juni 2021 loopt krijgen de kinderen ook 2 gratis tennislessen aangeboden.

Meer informatie over de ledenwerfactie voor jeugd en volwassenen is te vinden op:
www.tersteeghe.nl

Ter Steeghe dankt de vele vrijwilligers en de tennisleraren van Maximus Tennis hartelijk voor hun
inspanningen om deze Open Dag voor alle kinderen tot een onvergetelijk evenement te hebben
gemaakt

Beoordeling Geweldig succes Jeugd Open Dag Ter Steeghe Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.