de kiboe-hoeve

Geslaagde Paasspeurtocht bij de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht

Het was een lustrum dat door corona 2 jaar later werd gevierd maar 2e Paasdag was het voor de 5e keer dat op de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht De Verhage Paasspeurtocht is gehouden.de kiboe-hoeve

En wat een feest is het geworden voor zowel jong als oud. Naast een echte Paashaas was er een springkussen en konden de kinderen (al dan niet met hulp van hun ouders of opa’s en oma’s) een speurtocht lopen en zo een vragenlijst invullen die goed was voor een ijsje bij Verhage Kort Ambacht. Het was een drukte van belang en dat was ook voor Jainy Ney van Verhage een grote verrassing.

Zo blijkt maar weer dat de Kiboe-hoeve leeft bij de inwoners van Zwijndrecht en dat het goed is dat de gemeente samen met Drechtwerk en de Stichting Vrienden van momenteel werkt aan vernieuwbouwplannen.de kiboe-hoeve

De komende tijd staan er nog meer activiteiten op het programma. Zo zal er op Koningsdag van 10.30 uur tot 15.30 uur het Koning Kiboe feest zijn met onder meer clown Makkie, Paw Patrol Chase, kinder schminken en diverse kinderspellen. De jan plezier paardentram zal die dag rijden tussen het Raadhuisplein en het parkeerterrein bij de Kiboe-hoeve.

Vervolgens zal op woensdag 25 mei het traditionele schapen scheren weer op de Kiboe-hoeve plaatsvinden. Voldoende te beleven dus voor onze kleine en grote vrienden.

Nog geen vriend van de Kiboe-hoeve ? dat kan via https://www.kiboehoeve.nl/vriend-worden/

Beoordeling Geslaagde Paasspeurtocht bij de Kiboe-hoeve in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.