WB Firepacks

Fire Lion wordt nieuwe dochterorganisatie van WB Firepacks

Zwijndrecht: Fire Lion Global, gevestigd in Vancouver (Verenigde Staten), is vanaf vrijdag 7 mei de volledige dochterorganisatie van WB Firepacks. Fire Lion is wereldwijd actief als leverancier van schuimpompen en schuimpompsystemen. Met deze nieuwe toevoeging wordt WB Firepacks een nog completere partner op het gebied van (schuim)pompsets voor brandblusinstallaties.

Alles onder één dak
WB Firepacks en Fire Lion werken al jaren samen op het gebied van schuimoplossingen. Köksal Koçakoglu, managing director van WB Firepacks: “Onze ambitie is om een one-stop-shop-partner te zijn op het gebied van pompsets voor brandblusinstallaties. Met de toevoeging van Fire Lion aan onze activiteiten breiden we ons portofolio uit op het gebied van schuimsystemen. Dit biedt meerwaarde voor onze klanten en opschaling van eigen producten.”

WB Firepacks
Op de foto: aan de linkerzijde ziet u Tom Reeser en aan de rechterzijde ziet u Köksal Koçakoglu

Klaar voor de toekomst
“De schuimpompen van Fire Lion zijn geschikt voor alle schuimconcentraten. De toevoeging van Fire Lion aan onze activiteiten is daarmee ook technisch van grote toegevoegde waarde”, aldus Köksal Koçakoglu. Oprichter Tom Reser van Fire Lion: “Ik ben trots dat Fire Lion een 100% dochter wordt van WB Firepacks en door kan blijven groeien. Deze stap biedt continuïteit op lange termijn en ik kijk uit naar een intensieve samenwerking met WB Firepacks. Samen kunnen we klanten nog beter bedienen in hun (schuim)behoeften.” Tom Reser blijft als oprichter betrokken bij de ontwikkeling van Fire Lion door de inzet van zijn brede kennis en ervaring over de schuimproducten. De directie komt in handen van Köksal Koçakoglu, managing director van WB Firepacks en HSA Firepacks GmbH.

Over Fire Lion Global
Fire Lion Global is wereldwijd actief als leverancier van schuimpompen en schuimpompsystemen. De schuimpompen van Fire Lion worden gekenmerkt als eenvoudig, gemakkelijk te repareren en robuust. Fire Lion Global-schuimpompen zijn UL-gecertificeerd, FM-goedgekeurd, ISO-geregistreerd en CE ATEX-gemarkeerd. Kijk voor meer informatie op www.firelionglobal.com.

Over WB Firepacks
WB Firepacks ontwikkelt, produceert, test, installeert, repareert en onderhoudt Firepacks: diesel- en elektromotorisch aangedreven pompsets voor brandblusinstallaties. Vanuit Zwijndrecht (Nederland) en Celle (Duitsland) levert WB Firepacks sprinklerinstallateurs en eindgebruikers door heel Europa en de wereld. Kijk voor meer informatie op www.firepacks.com.

Beoordeling Fire Lion wordt nieuwe dochterorganisatie van WB Firepacks.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.