cruella

Filmavond met Cruella in Cascade

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, ‘Cruella’ is een Amerikaanse misdaadkomedie uit 2021. De film draait tijdens de volgende filmavond in Cascade, woensdag 17 november.  

De film ‘Cruella’ is gebaseerd op het personage Cruella de Vil, de legendarische schurk uit 101 Dalmatiërs. Dit is geen kinderfilm, maar een te gekke live-action film die het verhaal laat zien achter één van de meest beruchte en modieuze schurken ooit. Cruella speelt zich af in Londen in de jaren ’70.

In de film volgen we de jonge zwendelaar Estella (gespeeld door Emma Stone), een slimme en creatieve jongedame die vastberaden is om bekend te worden met haar modeontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge boeven en samen bouwen ze een leven op in de straten van Londen.

Op een dag wordt Estella’s talent voor ontwerpen ontdekt door Barones von Hellman (gespeeld door Emma Thompson), een verwoestend chique en angstaanjagend haute modelegende. Maar hun relatie zet bepaalde zaken en onthullingen in gang en zal er uiteindelijk voor zorgen dat Estella haar slechte kant omarmt en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella wordt.

Woensdag 17 november, 20.00 uur. Kaartjes kosten 7 euro, reserveren kan via de website van Cascade: www.stichting-cascade.nl.

=

Beoordeling Filmavond met Cruella in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.