EHBO vereniging Zwijndrecht 100 jaar

Op 17 juni 2017 bestaat EHBO vereniging Zwijndrecht 100 jaar. Een mooi moment om eens stil te staan bij het verleden maar ook bij de toekomst van onze vereniging.

Al 100 jaar lang zorgt de EHBO vereniging Zwijndrecht voor het verspreiden van kennis over en het verzorgen van EHBO in onze gemeente. Wij verzorgen de EHBO opleiding (inclusief reanimatie, AED bedienen, verbandleer en kinderreanimatie), AED opleiding en herhalingen, wandelletsels en EHBO aan kinderen. Elk jaar start in september een nieuwe EHBO opleiding en elke twee maanden wordt een AED opleiding aangeboden.

Met een gemotiveerde groep vrijwilligers verzorgen wij EHBO bij evenementen zoals de avondvierdaagse, braderieën, Koningsspelen, sportieve wedstrijden en zangavonden. Met deze inzet dragen we actief bij aan de doorgang, veiligheid en betaalbaarheid van deze evenementen.

Zoals alle verenigingen merkt ook EHBO vereniging Zwijndrecht dat het aantal vrijwilligers afneemt en dat minder leden deelnemen aan het actieve deel van het verenigingsleven. Samen pakken we de handschoen op en willen we proberen om met u de mensen en evenementen in Zwijndrecht te blijven ondersteunen.

Heeft u interesse in het helpen van mensen op het moment dat zij het meest kwetsbaar zijn: vlak na een ongeval? Met een EHBO diploma op zak kunt u bij ongevallen direct de juiste eerste hulp bieden en maakt u het op straat en in uw leefomgeving een stuk veiliger!

Draagt u graag bij aan evenementen in de gemeente? Dan maken we graag kennis met u op ons lustrum op zaterdag 17 juni van 14.00 tot 16.00 uur op het schoolplein van de ds. Abr. Hellenbroekschool, Rotterdamseweg in Zwijndrecht.

 

 

Beoordeling EHBO vereniging Zwijndrecht 100 jaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.