Jong-Holland

Een dag vol muziek en plezier met Jong Holland

Zaterdag 10 oktober van 10:30-19:00 uur houdt Jong Holland een gezellige dag vol muziek in het Develsteincollege aan de develsingel 5 in Zwijndrecht. Jong Holland houdt zich hierbij natuurlijk aan alle corona maatregelen. Hieronder een programma van deze dag. Bent u erbij deze dag of een gedeelte van deze dag stuur dan een e-mail naar info@jongholland.nl

Musickids
Van 10:30-12:00 uur zijn er workshops voor alle kinderen vanaf 7 jaar die geïnteresseerd zijn. Zij leren over de instrumenten, leren muziek maken en spelen een stuk samen met de Jong Holland Junioren. Ben je erbij? Stuur dan een e-mail naar info@jongholland.nl Vond je het leuk en zou je graag meer willen leren of kun je er niet bij zijn deze dag? Op maandag 12 oktober om 18:30 uur vindt er een informatiebijeenkomst plaats, waarna je 9 weken lang gratis muziekles kan volgen. Deze vindt plaats in het clubgebouw aan de Anna Paulownastraat 13 in Zwijndrecht.

Play-inn
Van 12:00-16:00 uur vindt er een play-inn plaats. Iedereen die een instrument bespeelt en kan meespelen is welkom. U zult deze dag met Jong Holland muziek maken. Wilt u hier bij zijn stuur dan een e-mail naar info@jongholland.nl met daarin welk instrument u bespeelt.

Try-out
Van 16:30-19:00 uur vinden er optredens plaats van Stageband Jong Holland, Jong Holland Junioren en Showband Jong Holland. Zij laten voor de eerste keer hun nieuwe show zien. Vanwege Corona was dit in april geannuleerd. Kom en geniet van de spetterende optredens.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl of op de Facebookpagina Showband Jong-Holland.

Jong-Holland
jongholland en junioren

Beoordeling Een dag vol muziek en plezier met Jong Holland.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.