eblo1

EBLO bekent kleur in 2022 met nieuwe identiteit en website

Een nieuwe huisstijl en een nieuwe bedrijfswebsite geven kleur aan EBLO in 2022. Na de grote relocatie van EBLO in 2014, van Krimpen aan den IJssel naar het prestigieuze pand in Zwijndrecht, kon deze stap niet uitblijven. De afgelopen 40 jaar heeft EBLO zich gespecialiseerd in het oplossen van zitproblemen en is het gegroeid van klein familiebedrijf tot Europa’s grootste speler op het gebied van industriële stoelen. De focus van EBLO ligt in 2022 op het totaal ontzorgen van de klant op het gebied van zitten en een nog grotere meerwaarde bieden voor (nieuwe) klanten en relaties.

EBLO heeft een nationale en internationale focus. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwijndrecht. Met haar 10.000m² aan opslag, assemblage en meerdere showrooms, de juiste locatie voor verdere groei. De nieuwe bedrijfswebsite draagt hieraan bij door:
• Het aanbieden van doelgroepspecifieke content en producten;
• Een nieuwe, herkenbare huisstijl;
• Klanten aan het woord laten over hun ervaring met EBLO door middel van klantverhalen en reviews;
• De identiteit van EBLO duidelijk communiceren: maximaal ontzorgen, kennis & expertise voorop, uitgebreid dienstenpakket en maatwerk.
De nieuwe huisstijl is krachtig en zet een sterke basis neer voor verdere groei in de toekomst. Door per doelgroep letterlijk van kleur te veranderen biedt de website voor iedereen wat wils. De pay-off ‘Je zit, maar je kan beter zitten’, geeft een stukje bewustwording wat betreft zitten. Zitten doen we allemaal, maar wist u dat het béter kan? Goed zitten begint bij EBLO!

Op maandag 10 januari’22 wordt de nieuwe website gelanceerd en geeft EBLO kleur aan haar nieuwe identiteit. Meer informatie? Neem contact met EBLO via +31(0)180 – 512 866 of info@eblo.nl.

Wij zijn ook nog zoek naar nieuwe collega’s. Meer weten kijk dan op https://eblo.nl/over/werken-bij/

Beoordeling EBLO bekent kleur in 2022 met nieuwe identiteit en website.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.