Dubbel feest met RC Zwijndrecht Waal en Devel en Zo Mooi Wonen!

Dubbel feest met RC Zwijndrecht Waal en Devel en Zo Mooi Wonen!

Zwijndrecht – Wat is er mooier dan het samen vieren van mijlpalen? Precies die gedachte hadden de leden van Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel voor hun 40-jarig jubileum.

Want de Rotaryclub uit Zwijndrecht bestaat niet alleen 40 jaar, maar in die jaren hebben ze ook nog eens meer dan een half miljoen euro sponsorgeld opgehaald en aan goede doelen gedoneerd. Iets waar ze alle sponsoren door de jaren heen ontzettend dankbaar voor zijn. De mijlpaal behaalden ze met hun donatie aan Stichting Zo Mooi Wonen.

Dubbel feest met RC Zwijndrecht Waal en Devel en Zo Mooi Wonen!
Dubbel feest met RC Zwijndrecht Waal en Devel en Zo Mooi Wonen!

Een woonhuis in de gerestaureerde vroegere school De Rank in Zwijndrecht waar 12 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking wonen en met elkaar een vriendengroep vormen. Maar ook de bewoners van Zo Mooi Wonen hebben dit jaar iets te vieren, namelijk hun 2-jarig jubileum! Een mooie reden om samen deze mijlpalen te vieren. Daarom zorgde de Rotaryclub voor een Corona-proof feestje in de tuin bij de bewoners thuis.

Drie leden van de club (op de foto van links naar rechts huidig voorzitter Iekje Berg, Gerard Vaandrager en toentertijd voorzitter Sabine Schipper) bezochten Zo Mooi Wonen en namen een verassing mee: twee echte Rotarypuzzels en als klap op de vuurpijl een heuse DJ (DJ Karim) die inclusief discobus voor een fantastisch Corona-proof buitenfeestje zorgde! De bewoners van Zo Mooi Wonen en de drie Rotarians hebben een prachtige middag gehad. En het 40-jarig jubileum? Dat viert de Rotaryclub als geheel wanneer de situatie rondom Corona dat toelaat.

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Henk

RC Zwijndrecht Waal en Devel

Van harte gefeliciteerd Heel mooi project

12 maanden geleden

Beoordeling Dubbel feest met RC Zwijndrecht Waal en Devel en Zo Mooi Wonen!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.