De Klussenier

De Klussenier Marco van Kol helpt eigen klusbedrijf opzetten

Zwijndrecht – De Klussenier Marco van Kol is een begrip in Zwijndrecht en omgeving. De Klussenier Marco van Kol is sinds 2014 met zijn eigen klusbedrijf gestart. Hij staat klaar voor al uw grote en kleine verbouwingen in en rondom uw huis.

Start je eigen klusbedrijf. Word Klussenier
Start je eigen klusbedrijf. Word Klussenier

De Klussenier Marco van Kol heeft er voor gekozen om gebruik te maken van het vertrouwde en sterke merk De Klussenier. Marco – “Een bewuste en goede keuze want ik heb sinds mijn start nog nooit zonder werk gezeten. Ik kan het iedereen met twee rechterhanden en een gezond verstand aanraden om voor jezelf te beginnen als Klussenier. Sterker nog! Ik zou niets liever willen dan nog een ‘collega’ in mijn omgeving want ik moet teveel “Nee” verkopen. En dat is zonde van al die klanten”.

“Ik heb voordat ik voor mezelf begon als Klussenier ruim 20 jaar bij verschillende aannemers gewerkt tot er weer een moment kwam dat ik gedwongen op zoek moest naar ander werk. Om niet meer afhankelijk te zijn van een werkgever en vanwege de ondersteuning en naamsbekendheid heb ik gekozen om mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier.

“Toen ik in mijn hoofd had om voor mezelf te beginnen, had ik de overtuiging dat ik een professionele en veelzijdige vakman was. Waar ik niet zoveel kaas van had gegeten, was boekhouden, marketing en wat er allemaal komt kijken bij het opstarten van een bedrijf.”

“Ik ben toen terecht gekomen bij De Klussenier. Voor mijn start ben ik een paar dagen mee gaan werken met een Klussenier en heb hem alles gevraagd wat ik wilde weten. Het KlusHuis, de overkoepelende organisatie van De Klussenier, heeft samen met mij heel zorgvuldig gekeken of voor mezelf beginnen echt iets voor mij was.”

Start je eigen klusbedrijf. Word Klussenier
Start je eigen klusbedrijf. Word Klussenier

“Al jaren verdien ik met klussen die ik het liefste doe een goede, stabiele boterham. In goede en mindere tijden heb ik altijd meer dan voldoende werk gehad. Ik heb mijn eigen klantenkring opgebouwd in de particuliere markt en ben niet afhankelijk van één grote opdrachtgever.”

In de bouw, en daarbuiten, lopen een heleboel veelzijdige vakmensen rond met het idee om voor zichzelf te beginnen. Allemaal hebben ze hun eigen vragen en bedenkingen. Marco – ” Ben jij ook zo’n vakman? Ik wil jou graag vooruit helpen. Ik sta ervoor open om samen met jou te kijken of we jouw droom werkelijkheid kunnen laten worden.”

Dus heb jij twee rechterhanden en wil je weten hoe je succesvol zelfstandig ondernemer kan worden met een eigen klusbedrijf? Neem contact op met De Klussenier Marco van Kol.

De Klussenier Marco van Kol is bereikbaar via De Klussenier marcovankoll@klussenier.nl .
Of kijk voor meer informatie op www.starteigenklusbedrijf.nl .

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (1 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Henk

Topgozer

Echt een Klussenier met hart voor zijn werk.. Nog altijd zeer tevreden met het geleverde werk

1 jaar geleden

Beoordeling De Klussenier Marco van Kol helpt eigen klusbedrijf opzetten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.