Dansfeest

Dansfeest voor mensen met beperking krijgt tweede editie in Bibelot

Op vrijdag 11 oktober organiseert Poppodium Bibelot de tweede editie van Special Star Disco. Een bijzonder dansfeest voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De eerste editie werd zeer goed ontvangen en krijgt daarom een vervolg.

Complete avond uit
Special Star Disco is een echte avond uit voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dj Samball draait de beste top 40 hits van onder andere Nielson, Katy Perry, Martin Garrix, P!nk, Imagine Dragons en Pan!c At The Disco. Ook komen bekende nummers van K3, Monique Smit, Dirk Scheele, Snollebollekes en Kinderen Voor Kinderen voorbij. Daarnaast is het mogelijk om verzoekjes te doen en karaoke nummers te zingen.

Geen stroboscopen
De zalen van Bibelot zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Om Special Star Disco voor iedereen toegankelijk te maken zijn de lichteffecten rustig. Zo worden er geen stroboscopen gebruikt. Ook het geluidsniveau van de muziek is aangepast.

Winnaar Beste Idee Voor Bibelot
Het idee voor deze avond komt van Miranda de Deugd. Zij is de winnaar van de conceptenwedstrijd Het Beste Idee Van Bibelot. Hierbij nodigde Bibelot mensen uit om hun idee voor het ideale dansfeest/concert/evenement in te sturen. Het winnende idee wordt uitgevoerd in samenwerking met Bibelot.

Ticketinformatie
Tickets: €4,00. Begeleiders zijn van harte welkom. Minimumleeftijd: vanaf 16 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.Beoordeling Dansfeest voor mensen met beperking krijgt tweede editie in Bibelot.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.