Daniel Craciun uit Roemenië in Bethel Connect op zondag 5 februari

Bethel Connect is een concept om te bouwen aan onderling contact en geloofsbeleving in Zwijndrecht. Een nieuwe manier om als kerk open en toegankelijk te zijn voor iedereen. Hartelijk welkom in de Bethelkerk, Rotterdamseweg 73, Connect begint om 12.00 uur.

Deze keer met Daniël Craciun als gastspreker. Hij is een Roemeense psychiater die graag wil delen en vertellen over zijn leven en geloof samen met andere Roemeense christenen in Nederland. Verder heeft hij werkervaring bij De Hoop in Dordrecht en zal Daniël ook vertellen over hoe het was om christen te zijn in Roemenië.

Er is muzikale medewerking en om 13.00 uur is er een hapje en drankje en tijd voor ontmoeting. Bethel Connect biedt gratis entree voor jong en oud, voor vaste en ‘af-en-toe’ kerkgangers vanuit verschillende kerken, voor iedereen die wil meedoen aan deze nieuwe inspirerende vorm van samenzijn.

De afsluiting is rond 13.30 uur. Kom ook en neem vrienden en bekenden mee! Voor meer info pastoraat@gkzwijndrecht.nl of tel. 078 6122849

Bethel Connect Zondag 5 februari
Bethel Connect Zondag 5 februari

Beoordeling Daniel Craciun uit Roemenië in Bethel Connect op zondag 5 februari.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.