Cascade weer open voor publiek

Cascade weer open voor publiek

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Vanaf woensdag 26 januari is ook voor Cascade de lockdown afgelopen en kan het cultureel centrum de deuren weer openen voor het publiek. Naast het theater en de horeca in café BOVEN. zijn ook de andere diensten inmiddels weer opgestart.

In Cascade wordt uitgekeken naar de theaterbezoekers, er staat een mooi programma klaar met voor ieder wat wils. “Gezien de huidige maatregelen en de beperkte zaalcapaciteit moeten we nog wel uitzoeken welke voorstellingen door kunnen gaan of verplaatst worden. Niet alle voorstellingen kunnen op 1,5 meter gespeeld worden, of het is financieel niet haalbaar. Achter de schermen zijn we hierover druk in overleg met de artiesten, gezelschappen en impresariaten. Een flinke puzzel!”, vertelt theaterprogrammeur Nienke Redeker-Helmink. “We informeren onze theaterbezoekers met kaartjes hier binnenkort persoonlijk over, en verder is het actuele nieuws te vinden op de website en onze social media.”

Directeur Marjet van Os is blij dat Cascade de complete dienstverlening weer kan leveren. “Theater en horecafaciliteiten mogen tot 22.00 uur open zijn. Het verenigingsleven in onze zalen, en ook cultuuruitoefening zoals toneel, zang en dans, heeft tot 23.00 uur de tijd. Ook voor zakelijke zaalhuurders en de sporthallen zijn de maatregelen versoepeld. We zorgen ervoor dat we alle bezoekers en gasten in een veilige omgeving kunnen ontvangen, daar kijken we na zo’n lange tijd enorm naar uit!”

Meer informatie is te vinden op de website www.stichting-cascade.nl of neem contact op via e-mail naar info@stichting-cascade.nl of telefonisch 078-6819230.

Beoordeling Cascade weer open voor publiek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.