22 02 05 LEBBIS vierkant ZONDER TEKST

Cascade start op met Ukkieconcert en Lebbis

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Goed nieuws! Cascade is weer open en start de culturele activiteiten op met een Ukkieconcert op vrijdagochtend 4 februari, en met cabaretier Lebbis op zaterdag 5 februari. Kom weer genieten van leuke uitjes!

Ukkieconcertjes meerdere data fotograaf Alex Schroder 1
Ukkieconcertjes (meerdere data) fotograaf Alex Schroder

De tweewekelijkse Ukkieconcerten zijn een eerste kennismaking van peuters met muziek; lekker luisteren of ongedwongen zingen en bewegen, alles mag. Tijdens het Ukkieconcertje komen wisselende instrumenten aan bod, daarom is iedere editie weer anders. Zo ontdekken peuters nieuwe woorden, ritmes en bewegingen. Een heerlijke muzikale start van de vrijdagochtend voor zowel kinderen van 1 tot 4 jaar en hun ouders! Het eerstvolgende Ukkieconcertje is op vrijdag 4 februari om 10.00 uur. Een kaartje geeft toegang aan één volwassene en één kind en kost 7,50 euro. Reserveren kan via de website van Cascade: www.stichting-cascade.nl. Voor de (groot)ouders is het coronatoegangsbewijs van toepassing.

Zaterdag 5 februari doet cabaretier Lebbis (Hans Sibbel) Cascade weer aan. Dit keer met ‘De Ziel’, het derde deel zijn trilogie ‘De Bovengrens’. Op humoristische wijze bespreekt de komiek het ongrijpbare van de ziel. Volgens Amerikaans onderzoek aan het begin van 20e eeuw zou de menselijke ziel slechts 21,3 gram wegen. Dat gelooft Lebbis niet. Het onderzoek is ook nooit meer herhaald. Dat snapt de komiek dan weer wel. Toch wil hij het in zijn show maar wat graag over de ziel hebben. Welkom in zijn attractie!

Ook zo toe aan weer een avondje lachen en genieten? Kom gezellig naar Cascade op 5 februari. Een kaartje voor deze avond kost 19,50 euro (incl. consumptie), reserveren kan via www.stichting-cascade.nl (coronatoegangsbewijs is van toepassing en bij het plaatsnemen in de theaterzaal wordt 1,5 meter tussen huishoudens aangehouden).

Beoordeling Cascade start op met Ukkieconcert en Lebbis.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.