Cascade Theater-3-Daagse

Cascade organiseert Theater-3-Daagse voor iedereen

Hendrik-Ido-Ambacht, Om te vieren dat het nieuwe theaterseizoen weer van start gaat, organiseert Cascade een geweldige Theater-3-Daagse met allerlei leuke activiteiten.In het weekend van 27, 28 en 29 augustus is iedereen van harte welkom om te komen genieten!

De jaarlijkse Zomerparkdag, inmiddels een echte traditie in Ambacht, is helaas afgeblazen. Dit feestelijke evenement wordt nu in afgeslankte vorm gecombineerd met de activiteiten tijdens de Theater-3-Daagse. Een groot deel van de zaterdag is speciaal bestemd voor deelnemende verenigingen. Daarnaast staat er een gevarieerd programma klaar waar jong en oud veel plezier aan zal beleven.

Programma
De Cascade Theater-3-Daagse vindt plaats tijdens het weekend van 27, 28 & 29 augustus. Met interactieve Ukkieconcertjes voor de allerkleinsten en theatervoorstellingen, kidsdisco en creatieve workshops voor kinderen tot 10 jaar.

Zaterdag staat in het teken van de lokale verenigingen als Zinge, DUS DANS en het Theaterhuis: de deelnemers staan te trappelen om weer live op te kunnen treden voor het publiek! Verder wordt tijdens de Theater-3-Daagse een BBQ-wedstrijd op touw gezet door Vleeschmeester Ambacht en treden de bekende Ambachtse bands SOLID en de Belly Buttons op.

Ook betreden gevestigde artiesten het podium. Marjolein Meijers (vooral bekend als Annie van de Berini’s) en haar muzikanten brengen de allermooiste liedjes, waarbij ook ruimte is voor smeuïge verhalen en een lach. Daarnaast treedt zanger Ernest Beuving op, hij geeft een voorproefje van de show
‘So Long Cohen’ waarmee hij in januari in Cascade te zien is.

Buitenpodium
Alle activiteiten en optredens zullen op het buitenterrein aan de achterzijde van Cascade plaatsvinden onder een grote, open tent met daarin een podium en gezellige zitjes. Gasten krijgen, na de gezondheidscheck, een plaats toegewezen op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de mobiele bar.

Kijk voor meer informatie over het programma van de Theater-3-Daagse op www.stichting-cascade.nl.

Klik vervolgens op ‘Alle Activiteiten’ voor het reserveren van kaarten. Tip: wacht niet te lang met reserveren aangezien de hoeveelheid kaarten beperkt is.

Beoordeling Cascade organiseert Theater-3-Daagse voor iedereen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.