img 20210223 wa00023016088080223318660

Care Dare Share in Zwijndrecht

Jongeren zetten hun skills in binnen de gemeente Zwijndrecht. De afgelopen maand is het project Care Dare Share gestart in de gemeente Zwijndrecht. In totaal zijn er op dit moment 31 jongeren actief binnen het project. Na een gezellige Pitch night en draaidoorworkshop zijn de eerste activiteiten die de jongeren hebben bedacht een feit.

De eerste activiteit is een activiteit van jongeren door jongeren. Op zondag 25 april wordt er een sportdag georganiseerd aan de Balistraat 1. Van 12:00 – 16:00 kunnen jongeren meedoen aan de volgende sporten; turnen, Voetbal estafette, Handbal en kickboxen. Hiermee wordt geld ingezameld voor de Linda Foundation.

De finaliste Miss Teen of Zuid Holland, Jaelin is mede organisator van dit project en zij geeft aan dat de Linda Foundation kinderen helpt voor gelijke kansen zodat zij zich ook kunnen ontwikkelen op het gebied van sport. Dat is voor haar dan ook de reden om mee te doen aan het Project Care Dare Share. Wil je meesporten, andere jongere ontmoeten of zien wat er o.a. mogelijk is binnen het project Care Dare Share, meld je dan aan via info@theaterhuis.com voor zaterdag 24 april.

De tweede activiteit is een open podium voor basisschoolleerlingen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar op 14 mei. Heb jij altijd al eens willen shinen op een podium en je talent aan iedereen willen laten zien? Dan is dit je kans. De generale repetities worden gehouden van 10:00 – 12:00 en daarna volgen de optredens van 13:00 – 16:00, aan de Balistraat 1 in Zwijndrecht. Het beloofd een leuke dag te worden met eten, optredens en veel gezelligheid. Om mee te doen aan dit open podium kun je mailen naar openpodiumcds@outlook.com

Tot slot wordt er op 29 mei een beweeg dag en bingo voor ouderen georganiseerd. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een leuke locatie. Mochten hier suggesties voor zijn die binnen de huidige Coronamaatregelen passen dan horen wij dit graag via info@theaterhuis.com.

Ben je na het lezen wat er mogelijk is binnen Care Dare Share enthousiast geworden en wil je zelf ook aan de slag binnen Zwijndrecht meld je dan aan voor de tweede Pitch Night op zaterdag 24 april via info@theaterhuis.com.

Beoordeling Care Dare Share in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.