Thijs Kemperink

CABARETIER THIJS KEMPERINK MET ‘EERLIJK DUURT HET KORTST’ IN CASCADE

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht,  29 september 2021 –  Thijs Kemperink, de cabaretier met de Twentse tongval, is een echte verhalenverteller. Vrijdag 29 oktober staat hij in Cascade op de planken met zijn eerder uitgestelde voorstelling ‘Eerlijk duurt het kortst’. 

In deze voorstelling  besluit cabaretier Thijs Kemperink dat hij eerlijk wil zijn. Hij wil eerlijk zijn naar zichzelf en anderen, hij wil een eerlijke prijs betalen en een eerlijke mening hebben. Maar kun je altijd eerlijk zijn? Is dat verstandig? Houd je daarmee een relatie wel leuk en een avond gezellig? Is liegen soms niet beter? Thijs twijfelt … Blijft hij de hele avond eerlijk? Of brengt hij toch een ode aan de leugen?
Thijs geboren en getogen Tukker, maakte ook naam in de rest van Nederland. Hij is een authentieke en sympathieke rasverteller en vult zijn shows met goede grappen en verhalen over het alledaagse dingen.

De pers over Thijs Kemperink:
“Thijs Kemperink is ontroerend en grappig en weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien.”  “Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed. Mensen roepen hardop zijn grapjes na, geven antwoord op zijn retorische vragen en bulderen om zijn kwinkslagen en mopjes.” (Theaterkrant)
‘Eerlijk duurt het kortst’ is een inhaalvoorstelling uit het vorige theaterseizoen in Cascade.

Vrijdag 29 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 17,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.  

 

Beoordeling CABARETIER THIJS KEMPERINK MET ‘EERLIJK DUURT HET KORTST’ IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.