Cabaretduo Vuile Huichelaar

Cabaretduo Vuile Huichelaar speelt nieuwe voorstelling in Cascade

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, –  Het is vrijwel zeker dat tijdens hun voorstelling de dames van Vuile Huichelaar Cascade volledig op zijn kop gaan zetten. Dat is namelijk traditie. Vrijdag 15 oktober spelen zij ‘Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes!’

Cabaretduo Vuile Huichelaar
Cabaretduo Vuile Huichelaar Foto Joris van Bennekom

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het programma! Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, coronakilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. Vuile Huichelaar zoekt de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen. De guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied.

Vrijdag 15 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 23,00 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Cabaretduo Vuile Huichelaar speelt nieuwe voorstelling in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.