Burgemeester Dominic Schrijer opent zaterdag 3 december IETS HIPSS

Burgemeester Dominic Schrijer opent zaterdag 3 december IETS HIPSS op Burgemeester Jansenlaan

winkelboulevard-noord-zwijndrecht
Winkelboulevard Noord

Zwijndrecht – Tweeëneenhalf jaar na de grote brand op Winkelboulevard Noord wordt een nieuwe invulling gegeven aan het pand (van de voormalige Marskramer) door IETS HIPSS, een modern concept van shop-in-shop, waarin eigenaresse Chantalle van den Berg flink wat ondernemers de kans wil geven eigentijdse producten aan de man te brengen, zonder dat zij daar zelf een duur pand voor hoeven te huren.

Op dit moment wordt er op de Burgemeester Jansenlaan 133-135 hard gewerkt om de winkel de juiste uitstraling te geven die de Ambachtse onderneemster samen met haar dochter Jennifer voor ogen heeft.
Zij stellen een deel van de winkel ter beschikking om een breed productaanbod te garanderen op het gebied van lifestyle, interieur, (re)styling, en fashion.

Diverse ZZP’ers, creatieve hobbyisten en webshophouders hebben zich in rap tempo gemeld en kunnen hier vanaf volgende week hun eigen miniwinkel exploiteren. ‘Dromen gaan hier samenvallen’, aldus Chantalle.

Met de groei van hun webwinkel Opgekwast, met ‘de leukste, handgemaakte, tekst-en wandborden,wegwijzers en woonaccessoires’ ontstond al snel de behoefte aan een vaste locatie, waar klanten inspiratie op kunnen doen alvorens hun gepersonaliseerde tekstborden te bestellen. Klanten willen de producten zien, aanraken en bekijken voor zij overgaan tot een aankoop of bestelling.
Opgekwast kent dus zelf als geen ander het dilemma van webshophouders om uit te breiden van een internetomgeving naar een stenen winkel.

De twijfel was snel verdwenen toen zij na een oproep bedolven werden onder aanmeldingen van andere enthousiaste ondernemers voor deze shop-in-shop formule. IETS HIPSS biedt hen op deze manier de kans om extra verkoop te genereren en naamsbekendheid op te bouwen.

Op zaterdag 3 december, vanaf 10 uur, zullen de deelnemers van IETS HIPSS de eerste klanten persoonlijk verwelkomen voor de introductie van hun waren. Zij verzorgen een hapje en een drankje, en om 15.45 uur zal Burgemeester Schrijer de feestelijke officiële opening verrichten.

Kijk voor meer info op  www.ietshipss.nl of op de Facebook pagina

Beoordeling Burgemeester Dominic Schrijer opent zaterdag 3 december IETS HIPSS.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.