Loket

Bijeenkomst met bewoners over toekomst Diztrikt Noord

Zwijndrecht: Woensdag 13 oktober om 19.30 uur organiseert de gemeente Zwijndrecht een bijeenkomst in het Loket Zwijndrechtse Waard, Laurensvliet 2R, voor bewoners van de wijk Noord over de toekomst van hun buurt.

De afgelopen weken was de gemeente actief in de wijk met straatgesprekken, een enquête en een bijeenkomst. De inbreng van alle betrokkenen, waaronder ook ondernemers en organisaties, is verwerkt in een concept masterplan. Voordat dit plan naar de gemeenteraad gaat, toetst de gemeente nog een keer bij bewoners of de onderwerpen die zijn aangekaart hierin goed zijn meegenomen.

Bewoners van jong tot oud gaven hun mening en ideeën. Punten die naar voren kwamen, gingen vooral over veiligheid op straat, openbare ruimte en woonsituatie in de wijk. Positief is dat velen, ondanks de aandachtspunten, met plezier in de wijk Noord te wonen.

Welkom op bijeenkomst
Pers is welkom vanaf 19.00, het programma start om 19.30. In verband met coronavoorschriften vragen wij u om zich vooraf aan te melden. Dat kunt u doen door een mail te sturen naar diztrikt@zwijndrecht.nl. Ook zijn we genoodzaakt om bij de ingang een corona-check te doen. Wilt u alstublieft een QR-code, een upload van de testresultaten of een papieren bewijs bij de hand houden.

Zwijndrecht werkt aan een nieuw levendig hart. Centraal gelegen in de omgeving van het station en met alle faciliteiten binnen handbereik. De komende tien jaar wordt het gebied groots aangepakt en opnieuw ingericht. Twee belangrijke pijlers binnen het project zijn: een positieve impuls geven aan de leefbaarheid en het realiseren van een duurzame leefomgeving. De herinrichting van dit gebied bestaat uit drie projecten: Stationskwartier, omgeving winkelcentrum Walburg en Noord.

www.diztrikt.nu
diztrikt@zwijndrecht.nl

Beoordeling Bijeenkomst met bewoners over toekomst Diztrikt Noord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.