Bibliotheek AanZet

Bibliotheek AanZet: Gewoon boeken afhalen tijdens lockdown!

Ondanks de lockdown draait de Bibliotheek AanZet op volle toeren. Ze willen er zo veel mogelijk zijn voor de inwoners uit de regio. Dus naast de online bibliotheek, die natuurlijk altijd en overal bereikbaar is, bieden we mensen ook de gelegenheid om boeken af te halen. Onze medewerkers zorgen dat de reserveringen tijdens speciale openingstijden aan de deur af te halen zijn.

Reserveren en afhalen
Je kunt in de online catalogus op de website jouw materialen kiezen en reserveren. Als je reservering klaarstaat en je deze af kunt halen, krijg je een mail. Houd er rekening mee dat dit iets langer kan duren als de boeken van jouw keuze uit een andere vestiging moeten komen. In de periode dat de bibliotheek gesloten is, worden er geen boetes in rekening gebracht. Voor het afhalen van reserveringen en het terugbrengen van boeken hanteren we speciale openingstijden. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat, raden wij aan de vestigingspagina op de website in de gaten te houden voor actuele informatie over de afhaalpunten en openingstijden: https://www.debibliotheekaanzet.nl/vestigingen

Boeken reserveren kan via de website debibliotheekaanzet.nl. Wie graag hulp wil bij het maken van een reservering, kan telefonisch contact opnemen met de bibliotheek. Het nummer van de klantenservice is 078 620 55 00. Een reservering afhalen kan gedurende onze aangepaste openingstijden. Deze zijn terug te vinden op onze website.

Beperkte studieplekken in de bibliotheek
Er zijn in deze lockdown periode jongeren die thuis onvoldoende faciliteiten hebben om te kunnen studeren. De gemeente heeft ons toestemming gegeven om een beperkt aantal jongeren toe te laten om te komen studeren in de bibliotheek. Wij faciliteren dit op een veilige en verantwoorde manier en jongeren moeten telefonisch hun plek reserveren. We willen hiermee juist die jongeren ondersteunen die anders te veel leerachterstanden oplopen.
Meer weten over deze speciaal beschikbaar gestelde werkplekken? Kijk op onze website.

Nog geen lid van de Bibliotheek AanZet?
Een groot deel van ons online aanbod is alleen beschikbaar voor leden. Ben je nog geen lid van de bieb? Dan is dit hét moment om lid te worden. Zo krijg je volledige toegang tot alle e-books, luisterboeken en andere online diensten. De bieb heeft zowel betaalde als gratis abonnementen. Voor elk wat wils dus! Inschrijven kan online via: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden

Beoordeling Bibliotheek AanZet: Gewoon boeken afhalen tijdens lockdown!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.