Balthazar

Bibelot presenteert op 16 september de derde editie van ‘Goesting’

Goesting: Het beste uit België in Dordrecht bij Bibelot. Naast fantastische friet, wafels, Kuifje, Manneke Pis en Eddy Wallie staan onze Zuiderburen toch ook wel bekend van de enorme aanwas te gekke bands die telkens weer op poppen.

Denk aan: dEUS, Stromae, Balthazar, Warhaus, Bazart, Admiral Freebee, Millionair, Soulwax en ga zo maar even door. Zonder onze eigen talenten te kort te doen presenteert Bibelot de heetste nieuwe en gevestigde acts uit België. Een ontdekkingstocht van pop, rock en electro. Kun je volgend jaar mooi tegen je vrienden zeggen: ‘daar was ik bij’ voordat ze Lowlands op z’n kop zetten!

Behalve genieten van de beste Belgische acts kun je deze avond ook genieten van de lekkerste Belgische speciaal bieren met een speciaal voor deze avond uitgebreid assortiment! 

16 september mogen we de volgende bands verwelkomen in Bibelot: 

Frankie Fame 
Na jaren van schrijven en experimenteren in zijn studio bracht Frankie Fame zijn debuutalbum ‘Frankie Fame’ uit op 16 april 2021. En nu is hij klaar om deze nummers live tot leven te brengen. 

Frankie Fame vertaalt kosmische golven in funky space-pop, die je onmiddellijk doet bewegen. Laat de charismatische frontman Frankie himself, gedragen door de pulserende Fameband, je in extase brengen. 

Fortress 
Het Belgische synthpop trio Fortress maakt donkere, sfeervolle elektronica die gedragen wordt door de unieke, dromerige stem van Hanne Torfs (ook bekend als de toetseniste van School Is Cool). Samen met toetsenist Joppe Vanwetswinkel en bassist Nils Tijtgat creëert Torfs een broeierige en alternatieve sound. Verleidelijk en dansbaar. 

Jan Verstraeten  
In 2019, toen Verstraetens debuut-ep uitkwam, creëerde hij de zes nummers op Cheap Dreams als tegenwicht voor de punkscene waar hij uit kwam. ‘Dat plaatje is gemaakt met een klein budget, in een kleine kamer, op een kleine laptop. Mijn hele bestaan voelde op dat moment gewoon heel klein’. Maar Violent Disco voelt niet klein. Het is een album met gedurfde melodieën en arrangementen, grote geluiden, rauw en vol branie. Vandaar ook de titel

Beoordeling Bibelot presenteert op 16 september de derde editie van ‘Goesting’.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.