Bibelot

Bibelot presenteert dansfeest voor mensen met beperking

Dordrecht, 15-04-2019 Op vrijdag 21 juni organiseert Bibelot de eerste editie van Special Star Disco. Een bijzonder dansfeest voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Tijdens dit volwaardige dansfeest staat de muziek zachter en zijn de lichteffecten rustig.

Complete avond uit

Bibelot
Bibelot presenteert dansfeest voor mensen met beperking

Special Star Disco is een echte avond uit voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Dj’s draaien de beste top 40 hits van onder andere Nielson, Katy Perry, Martin Garrix, P!nk, Imagine Dragons en Pan!c At The Disco. Ook komen bekende nummers van K3, Monique Smit, Dirk Scheele, Snollebollekes en Kinderen Voor Kinderen voorbij. Daarnaast is het mogelijk om verzoekjes te doen en karaoke nummers te zingen.

Geen stroboscopen
De zalen van Bibelot zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Om Special Star Disco voor iedereen toegankelijk te maken zijn de lichteffecten rustig. Zo worden er geen stroboscopen gebruikt. Ook het geluidsniveau van de muziek is aangepast.

Winnaar Beste Idee Voor Bibelot
Het idee voor deze avond komt van Miranda de Deugd. Zij is de winnaar van de conceptenwedstrijd Het Beste Idee Van Bibelot. Hierbij nodigde Bibelot mensen uit om hun idee voor het ideale dansfeest/concert/evenement in te sturen. Het winnende idee wordt uitgevoerd in samenwerking met Bibelot.

Ticketinformatie
Tickets: €4,00. Begeleiders zijn van harte welkom. Minimumleeftijd: vanaf 16 jaar. Tickets zijn verkrijgbaar via www.bibelot.net en bij voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht, Voorstraat 180.

Beoordeling Bibelot presenteert dansfeest voor mensen met beperking.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.