Bezoekers blijven van harte welkom in Cascade!

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Na het afkondigen van de landelijke, verscherpte coronamaatregelen op maandag 28 september steeg de spanning in Cascade. Maar gelukkig is er goed nieuws, want inmiddels heeft Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid het cultureel centrum ontheffing verleend om meer dan dertig mensen te ontvangen. “Zeker met het oog op de start van ons theaterprogramma is dat heel goed nieuws. Fijn dat de komende weken de geplande voorstellingen, films en activiteiten van onze huurders gewoon door kunnen gaan.

We waren zo blij dat we weer open konden en natuurlijk willen we heel graag open blijven”, vertelt Marjet van Os, directeur van Cascade. “In samenwerking met de gemeente kon het contact met de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid snel en adequaat worden opgepakt, daardoor voelen wij ons echt gesteund.”

Coronaproof Cascade
Na de gedwongen sluiting van drie maanden heeft Cascade door de anderhalvemeterregel te maken met een verminderde capaciteit in de zalen. De voortzetting van het seizoen met de huidige maximale capaciteit is dan ook meer dan welkom. “Achter de schermen is veel werk verzet om een bezoek voor iedereen niet alleen fijn, maar ook zo veilig mogelijk te laten verlopen. De coronamaatregelen hanteren wij ter bescherming van onze bezoekers en onze medewerkers. Het is fijn dat onze inspanningen worden opgemerkt en gewaardeerd met deze ontheffing.”

(foto: Anke Bot).

Beoordeling Bezoekers blijven van harte welkom in Cascade!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.