Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Belastingaangifte doen in de bibliotheek

Computer nodig voor de belastingaangifte? Kom naar de bibliotheek.

Vóór 1 mei moet het belastingformulier weer worden ingevuld. Daarvoor kun je vanaf 1 maart terecht bij de Bibliotheek AanZet. Maak voor de aangifte gebruik van onze gratis computers met veilige internetverbinding. Ook het printen van documenten voor de belasting is gratis. Hulp nodig bij het invullen? Laat het weten aan één van onze medewerkers. Zij kunnen meer vertellen over onze digitale cursussen of organisaties die kunnen helpen bij de belastingaangifte. Voor iedereen die zelf graag digitaal vaardiger wil worden, heeft de Bibliotheek AanZet een breed cursusaanbod. Kom gerust langs.

Zelf belastingaangifte doen in de bibliotheek
Wie zelf belastingaangifte wil doen, kan gebruik maken van de gratis faciliteiten in de bibliotheken Heerjansdam, Lunehof en Walburg Zwijndrecht. In deze vestigingen is een speciale computer met veilige internetverbinding en privacy beschikbaar. Het printen van Belastingdienst-documenten is voor iedereen gratis. Wil je belastingaangifte doen? Meld het aan de balie. Ook als je algemene, praktische vragen hebt, staan onze bibliotheekmedewerkers voor je klaar. Of ga zelf aan de slag tijdens één van de cursussen die de bibliotheek aanbiedt.

Het Financieel Hulphuis
Om iedereen de kans te bieden om zijn of haar belastingaangifte in te vullen, werkt de Bibliotheek AanZet samen met maatschappelijke organisaties. In Zwijndrecht is dat het Financieel Hulphuis van MEE Plus. Op 28 maart van 11.00 tot 19.00 uur kunnen inwoners van Zwijndrecht – met name lagere inkomens – op afspraak langsgaan in de bibliotheek. Ze worden dan deskundig begeleid bij het invullen van hun belastingaangifte. Bel 078 7508967 voor meer informatie en het maken van een afspraak. Of stuur een mailtje naar dursel.buyukodabasi@meeplus.nl. De rest van het jaar kunnen mensen ook terecht bij het Financieel Hulphuis in Dordrecht.Beoordeling Belastingaangifte doen in de bibliotheek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.