Parkboerderij de Kiboe-hoeve.

AED voor de Parkboerderij de Kiboe-hoeve

Dinsdagavond 8 februari heeft voorzitter Gerard Keuzenkamp van de Stichting Vrienden van de Kiboe-hoeve aan wethouder Jacqueline van Dongen een AED aangeboden voor de Parkboerderij de Kiboe-hoeve. Op deze avond behandelde de raad van Zwijndrecht het collegevoorstel inzake de Kiboe-hoeve. De raad ging unaniem akkoord om het voorstel als hamerstuk naar de raadsvergadering van 23 februari te sturen.

Hiermee werd ingestemd met het programma van eisen en nam de raad kennis van het schetsontwerp en stelde een voorbereidingskrediet beschikbaar voor het vervolgtraject.
Gerard Keuzenkamp sprak zijn waardering uit voor de betrokkenheid van de Stichting en de beheerder van Drechtwerk bij het proces en gaf aan uit te kijken naar de verdere samenwerking in het te vormen bouwteam.

Daarnaast was hij erg te spreken over het feit dat het college aangeeft bij de keuze voor leveranciers en de bouwer daar waar mogelijk lokaal in te kopen.
Als verrassing overhandigde Gerard Keuzenkamp namens de stichting aan wethouder Jacqueline van Dongen een AED (speciaal geschikt voor kinderen). De AED is mede mogelijk gemaakt door giften van 3 betrokken bewoners uit Heer Oudelands Ambacht en een Zwijndrechtse ondernemer.

Tot slot gaf hij aan met bedrijven en organisaties in gesprek te zijn om te kijken of er via sponsoring en/of giften een “plus” te realiseren is op de vernieuwde Parkboerderij de Kiboe-hoeve. Een van de wensen is een Rolstoel schommelstoel.

Beoordeling AED voor de Parkboerderij de Kiboe-hoeve.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.