31 januari komt Kader Abdolah naar KunZt

Dinsdagavond 31 januari is Kader Abdolah te gast in het gemeentehuis van Zwijndrecht tijdens de expositie “Vanzelfsprekend!?” De lezing start om 20.00 uur. Hij zal onder andere over zijn nieuwe, grote roman Salam Europa! spreken.

Kader Abdolah
Kader Abdolah

Kader Abdolah las Jip en Janneke boeken in het asielzoekerscentrum om de Nederlandse taal te leren. Inmiddels is auteur Kader Abdolah één van de grootste schrijvers van Nederland.

Zijn werk wordt gelezen in meer dan twintig taalgebieden. Over het leren van de taal zegt hij: “Met de taal wordt een cultuur gevormd. De manier om dit te creëren is om je nek uit te steken: praten, de taal gebruiken, meedoen.” Op 31 januari komt hij naar Zwijndrecht.

Na afloop van de lezing signeert Abdolah zijn boeken in de expositieruimte. Plantage Hyperion is aanwezig met een boekentafel waar u o.a. zijn nieuwste boek kunt aanschaffen.

Kaarten zijn te reserveren via de Bibliotheek AanZet (www.debibliotheekaanzet.nl) en kosten € 10,– voor niet-leden en € 7,50 voor leden van de bibliotheek.

Tentoonstelling Vanzelfsprekend!?
De lezing van Kader Abdolah maakt deel uit van de tentoonstelling “Vanzelfsprekend”.
De tentoonstelling is tot en met 19 februari te bezoeken op woensdag-, donderdag-, vrijdag en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. De ingang van de expositieruimte is gelegen aan de Burgemeester de Bruïnelaan 45 in Zwijndrecht.

Agenda januari
vrijdag 27 januari : Openbare les Wereldwijven
zondag 29 januari : Meet and Greet met Fadi Jalal
dinsdag 31 januari : Lezing Kader Abdolah

Meer informatie over deze expositie en de activiteiten vindt u op www.kunztzwijndrecht.nl

Beoordeling 31 januari komt Kader Abdolah naar KunZt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.