Budget Food

Budget Food Op Winkelplein Kort Ambacht in Zwijndrecht. De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! In het assortiment van Budget Food Zwijndrecht vindt je producten van bekende A-merken maar dan voor een prijs die gemiddeld tussen de veertig en zeventig procent lager is dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Daarnaast brengt Budget Food ook een wekelijkse folder uit via de nieuwsbrief en gepubliceerd op Facebook en via de lokale media. Geldig van Vrijdag t/m Donderdag. En op zondag avond worden via de nieuwsbrief en via Facebook de Maandag, dinsdag & Woensdag KNALLERS! bekend gemaakt.

Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 3333EK in Zwijndrecht De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten!
Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 3333EK in Zwijndrecht De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten!

Budget Food zoekt voordelige restpartijen – partijen met producten waar bijvoorbeeld een drukfout op zit, waarvan het etiket verouderd is of waarbij de producten soms iets korter houdbaar zijn. Met de kwaliteit is echter niets mis en de producten zijn veilig te consumeren.

Iedere week nieuwe spetterende Maandag, dinsdag & Woensdag KNALLERS
Iedere week nieuwe spetterende Maandag, dinsdag & Woensdag KNALLERS

Ook vindt u in de winkels van Budget Food een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Budget Food Zwijndrecht Brood afdeling
Dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakkers

Het assortiment food en non food wisselt dagelijks, bezoek onze winkels en laat u verrassen door de lage prijzen. Meer info op www.budget-food.nl Ook Wekelijks onze Budget aanbiedingen in uw mailbox ontvangen? Schrijf U dan in voor onze Budget Food nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en Maandag, dinsdag & Woensdag KNALLERS! Of kijk regelmatig op onze Facebook Pagina

U vindt Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 in Zwijndrecht.

Openingstijden
Maandag van 09.00 tot 18.00 uur
Dinsdag van 09.00 tot 18.00 uur
Woensdag van 09.00 tot 18.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur
Vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zondag Gesloten

Meer informatie over Budget Food

Budget Food is een winkelketen met eigen vestigingen in heel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten! Meer info op budget-food.nl Of kijk op de Facebook pagina Budget Food Zwijndrecht

Je vindt de Budget Food winkels over het algemeen in de directe nabijheid van een klantentrekkende servicesupermarkt. Klanten kunnen dan eerst naar de dumpsupermarkt voor de scherpe aanbiedingspartijen en dan hun reguliere boodschappen doen bij een servicesupermarkt .

Het merendeel van de vestigingen van Budget Food verkoopt daarnaast brood van lokale bakkers. Dat is brood zogenoemd ‘brood van gisteren’, brood van een dag oud dat de bakkers zelf niet meer verkopen. Kijk voor meer info op http://www.budget-food.nl/

Budget Food schenkt met grote regelmaat levensmiddelen aan de voedselbank. Dit wordt bijzonder gewaardeerd door de diverse voedselbanken.

U vindt Budget Food winkels o.a. in de volgende plaatsen: Zwijndrecht ,Julianadorp, Almere, Wolvega, Winschoten, Heino, Joure, Leeuwarden.. Kijk voor meer informatie op www.budget-food.nl

Foto’s Budget Food Zwijndrecht

De goedkoopste boodschappen haal je bij Budget Food, Uw dagelijkse boodschappen tot wel 70% goedkoper!

Goedkoop boodschappen doen én geld besparen op je wekelijkse boodschappen zonder dat je goedkope etenswaren, C-merken en kilo-knallers hoeft te kopen

Budget Food Zwijndrecht De goedkoopste winkel van Zwijndrecht en omstreken. Tot wel 70% voordeliger dan een reguliere winkel / supermarkt! Dat is pas echt goedkoop boodschappen doen en geld besparen..

Waarom meer betalen voor uw boodschappen als het voor minder kan! . Budget Food Zwijndrecht op de Kort Ambachtlaan 123-133 3333EK in Zwijndrecht.

 

Hoeveel duimpjes geef jij voor dit bericht?

Klik op een duimpje om deze te beoordelen.

Gemiddelde aantal duimpjes voor dit bericht / 5. Duimpjes tellen:

Omdat je dit bericht leuk vond ...

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!