dance Twirl

Zwijndrechtse twirlsters stralen op EK Twirl in Italië

Van woensdag 17 t/m zondag 21 April was het EK Twirl in Italië. Kelly Franken van Twirlteam Accelerando en Sabine Mouthaan van Twirlteam Surprise mochten hier beiden laten zien wat ze in hun mars hadden.

Hier deden maar liefst twirlsters mee uit 17 verschillenden landen. Onder anderen uit; Italië, België, Frankrijk, Kroatië, Tsjechië en Roemenië.

dance Twirl

Na het NK in Januari hadden deze meiden te horen gekregen dat ze mochten deelnemen aan dit EK. Dit is natuurlijk super spannend en een hele prestatie. Kelly mocht hier gaan deelnemen met haar 2 baton, en stond met haar 1 baton reserve. Sabine mocht deelnemen met haar 1 baton, 2 baton en met haar dance Twirl.

Na weken hard trainen was het dan eindelijk zo ver. Op Dinsdag 16 April stapte de dames met hun coaches; Cobi, Annemarie, Marcel en Bondscoach Bibi en supporters op het vliegtuig naar Italië. Na een dagje relaxen in de Italiaanse zon was het eindelijk zo ver. De dames mochten gaan stralen op de wedstrijdvloer.

En wat hebben Kelly en Sabine gestraald! De resultaten zijn dan ook geweldig. Kelly is 9e van Europa geworden met haar 2 baton. Sabine is 5e geworden met haar dance Twirl. En 2e geworden met haar 1 en 2 baton!
Dit zijn natuurlijk geweldige prestaties van deze dames. Wij zijn dan ook super trots op Kelly en Sabine.

Beoordeling Zwijndrechtse twirlsters stralen op EK Twirl in Italië.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.