O&O Zwijndrecht

Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O vrienden- en vriendinnen week.

In de week van 13 t/m 18 januari a.s. organiseert de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O vrienden- en vriendinnenlessen Alle leden hebben hiervoor uitnodigingen ontvangen waarmee zij hun vrienden en/of vriendinnen kunnen uitnodigen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan deze lessen.

Het O&O-bestuur wil gedurende deze week zoveel mogelijk mensen bekend maken met wat O&O zoal kan betekenen op het gebied van bewegen. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers en lopen uiteen van ouder-en-kind-gym tot en met bewegen voor 50+, van streetdance tot step aerobic en allerlei andere varianten van bewegen op muziek. Ook freerunnen en acrogym behoren tot de mogelijkheden.

Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en gezellig het is om te sporten, vooral als je dat samen met een vriend of vriendin doet.

De vele bewegingsmogelijkheden (voor zowel de jeugd als voor volwassenen), alsmede verdere informatie zijn te vinden op www.o-en-o-zwijndrecht.nl. Voor meer informatie kan er ook contact worden opgenomen met het secretariaat Nel Kortman, telefoon 078-6194230 of met voorzitter Pauline den Hartog, telefoon 078-6767451

Beoordeling Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O vrienden- en vriendinnen week..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.