Zwijndrecht voor elkaar

Een mooi initiatief wat wij van harte aanraden Voor zwijndrechtenaren die hulp nodig hebben en Voor zwijndrechtenaren die een ander willen helpen.

Zwijndrecht voor elkaar
Zwijndrecht voor elkaar

– Voor zwijndrechtenaren die hulp nodig hebben, stellen online hun hulp vraag via www.Zwijndrechtvoorelkaar.nl en vinken hierbij passende categorieën aan.

– Voor zwijndrechtenaren die een ander willen helpen, plaatsen een (publiek) aanbod op www.Zwijndrechtvoorelkaar.nl en ook zij vinken categorieën aan passend bij hun interesses.

Zwijndrechtvoorelkaar werkt door middel van e-matching

Een klein gebaar, kan voor een ander een wereld van verschil maken. Gewoon bij u in de buurt. Als vrijwilliger kan jij het verschil maken. Wij zeggen “gewoon doen!” Meldt u zich eerst aan? Via https://www.zwijndrechtvoorelkaar.nl/aanmelden

Zwijndrecht wil een stad zijn waar jonge en oude mensen prettig kunnen leven, ook als ze minder mobiel zijn en meer zorg nodig hebben. Om dit te bereiken en er voor te zorgen dat inwoners zelfstandig kunnen blijven wonen, werken 24 organisaties rond wonen, zorg en welzijn hier samen met de Gemeente Zwijndrecht aan. Dit doen zij onder de naam Vivera

Heeft u (lokale) vragen over bijvoorbeeld de organisaties achter Zwijndrechtvoorelkaar of heeft u ondersteuning nodig bij het vinden van een vrijwilliger, neem dan contact op via info@zwijndrechtvoorelkaar.nl of bel met de Swoz Zwijndrecht (078-6206060).

https://www.zwijndrechtvoorelkaar.nl
https://www.facebook.com/zwijndrechtvoorelkaar

 

Beoordeling Zwijndrecht voor elkaar.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.