Zwijndrecht Secret Santa

Zwijndrecht Voor het vierde jaar op rij gaat het team van Zwijndrecht Secret Santa weer aan de slag om de kerstgedachte uit te dragen.

De bedoeling is dat wij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken verbinden met mensen die wat extra’s kunnen missen. Vanaf heden kunnen inwoners van Zwijndrecht worden opgegeven voor een anoniem kerstpakket, welke geschonken gaat worden door een eveneens anonieme Secret Santa.

Ontvangers gezocht
Zwijndrecht kent veel inwoners die het financieel minder hebben, een extraatje rond de kerst is bij hen dan ook zeer welkom. Daarom roepen wij Zwijndrechtenaren op om dorpsgenoten die een pakket verdienen bij ons aan te melden. Wij ontvangen graag de naam, het adres, de samenstelling van het huishouden (aantal, leeftijd en geslacht) en eventuele bijzonderheden (bijvoorbeeld hobby, een allergie of huisdier). Zo kunnen wij het pakket goed afstemmen. Voorwaarde is wel dat de ontvanger in Zwijndrecht woont.

Kerstpakketten
Het team zoekt natuurlijk ook weer Secret Santa’s die een (zélf-samengesteld) kerstpakket willen schenken. Het is de bedoeling dat de inhoud van het pakket niet alleen uit eerste levensbehoeften bestaat, maar een extraatje bevatten die ze zich niet makkelijk kunnen veroorloven. Denk hierbij aan een doosje bonbons, badschuim of een sjaal. De gulle gevers mogen uiteraard zelf het budget van het pakket bepalen. Wij vragen jullie per mail aan te geven of je een pakket voor een alleenstaande, een klein of groot gezin willen schenken. Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke match te vinden, maar kunnen dit uiteraard niet altijd garanderen.

Schenkers van een kerstpakket en aandragers van ontvangers kunnen ons tot uiterlijk 15 december mailen via Zwijndrechtsecretsanta@gmail.com. Kijk voor meer info op Secret Santa Zwijndrecht

Maritza Inees

Hartelijk bedankt Santa

4 jaren geleden

Beoordeling Zwijndrecht Secret Santa.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.