Zorghelden in het zonnetje: Mindful Run en Mindful Walk Clinics cadeau

Mindful Run Nederland geeft in de maanden augustus en september Mindful Run en Mindful Walk clinics cadeau aan zorgmedewerkers en mantelzorgers. Het is hoog tijd dat deze groep nu eens op een gepaste manier bedankt wordt. Mindful Run Zwijndrecht doet hier graag aan mee.

Zorghelden in het zonnetje: Mindful Run en Mindful Walk Clinics cadeau

Tijdens een Mindful Run of Mindful Walk Clinic van 1,5 uur in de mooie natuur doen we mindfulness-oefeningen en focussen we op de ademhaling en zintuigen. Het resultaat is minder stress en meer energie. Precies datgene wat onze zorghelden nodig hebben na een hectische periode vol onzekerheid en werkdruk. Even stilstaan en tot jezelf komen en genieten van het moment en de omgeving. Dat is de boodschap die we willen geven namens de algehele Mindful Run Nederland Organisatie.

Mindful Run Zwijndrecht is aangesloten bij Mindful Run Nederland en behoort daarmee tot 1 van de 220 gebieden In Nederland waar de vijfweekse cursussen Mindful Run en Mindful Walk worden gegeven.

Ben of ken jij een zorgheld, kijk dan op de website https://www.mindfulrun.nl/zwijndrecht voor de meest actuele data of volg de Facebookpagina Mindful-Run-Zwijndrecht.

Eerste Mindful Run Clinic zondag 16-08 van 9.00 uur tot 10.30 uur
Eerste Mindful Walk Clinic woensdag 19-08 van 8.00 uur tot 9.30 uur
NB alle activiteiten van Mindful Run Zwijndrecht worden altijd in kleine groepjes op gepaste afstand en passend bij jouw niveau gegeven volgens de R.I.V.M richtlijnen.

Beoordeling Zorghelden in het zonnetje: Mindful Run en Mindful Walk Clinics cadeau.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.