Zondag 1 september 5 jarig jubileum Website en Facebook pagina zwijndrecht.info

A.S. zondag 1 september bestaat Zwijndrecht.info al weer 5 jaar. Toch wel de moeite waard om aandacht aan te besteden.

Voor de gene die onze lokale website en Facebook Pagina nog niet kent. Even kennismaken.  Op onze lokale website en Facebook Pagina www.zwijndrecht.info plaatsen we regelmatig een mix van luchtig nieuws uit Zwijndrecht en informatie over Detailhandel & Bedrijven, Sport, Evenementen, maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen, Foto’s, en meer goedetips uit de regio. (Sinds 1 september 2014 (gestart op www.Goedetips.nl sinds 2005) Op naar de 10 jaar.

Deze inmiddels druk bezochte website geeft lokale ondernemers de mogelijkheid om zich tegen een betaalbare prijs te presenteren door middel van een advertentie of artikel om de mensen in de omgeving goed te kunnen bereiken. Voor bewoners is dit een interessante website om te bezoeken om te zien wat de lokale bedrijven te bieden hebben. Daarnaast staan er ook allerlei leuke en interessante berichten over activiteiten in Zwijndrecht op de website”.

Onze lokale website en Facebook Pagina is mede mogelijk gemaakt met steun en hulp van vele lokale inwoners, gemeente Zwijndrecht,  ondernemers, maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en stichtingen uit Zwijndrecht en omstreken. Om ons de bewoners uit Zwijndrecht te laten kennis maken met onze lokale ondernemingen. In combinatie met onze Facebook pagina over Zwijndrecht en omstreken Zwijndrecht.info Waarmee we dagelijks veel bezoekers trekken.

Wij hebben er bewust voor gekozen om het heel laagdrempelig te houden, geen sensatie artikelen maar gewoon een manier om van alles en nog wat met elkaar te delen, zodat we dagelijks allemaal kunnen zien wat er hier in Zwijndrecht allemaal gebeurd en te beleven is.”

Steeds meer mensen sturen informatie toe om op te pagina te plaatsen. Hier zijn we heel blij mee. Hoe meer hoe beter. “Zodat wij zoveel mogelijk nieuws met mensen kan delen. Dus: Welk nieuws je ook hebt uit Zwijndrecht en omstreken Voor en door Zwijndrechtenaren. Meld het! Via nieuws@zwijndrecht.info Wij plaatsen het graag voor je. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Immers: Zwijndrecht Heeft u veel te bieden. Meer dan u verwacht! Dus: Steun onze lokale ondernemers in Zwijndrecht. Doe zaken in de buurt, winkel in de buurt, eet in de buurt en geniet van je buurt. Dus: Koop Zwïjndrechts waar dan helpen we elkaar.

Tenslotte nog een speciale dank aan onze sponsors Aquafizz , Klussenier Marco van Kol , Circles Trouwringen , Circles Art & Jewelry , Budget Food Zwijndrecht

Beoordeling Zondag 1 september 5 jarig jubileum Website en Facebook pagina zwijndrecht.info.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.