Zomerkamp Zwijndrecht

Zomerkamp Zwijndrecht viert 60e verjaardag

Zomerkamp Zwijndrecht bestaat dit jaar 60 jaar. Sinds 1961 organiseert het voor de kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de zwijndrechtse en heerjansdamse basisscholen een weekje kamp in de laatste week van de zomervakantie.

Alternatief Zomerkamp 2020
Vorig jaar werd het kamp voor het eerst sinds de oprichting georganiseerd in Zwijndrecht. De activiteiten vonden plaats bij Scouting Panoord, Stichting Hooge Nesse en v.v. Groote Lindt. “Het was heel fijn dat we hier terecht konden en dat we zo toch nog iets voor de kinderen konden organiseren.

We wilden natuurlijk allemaal het liefst naar ons vertrouwde kampgebouw in Renesse, maar de kinderen en wijzelf hebben onwijs genoten van dit alternatieve weekje Zomerkamp”, aldus hoofdleider Sander Maris. “Dit jaar hopen we gewoon weer naar Renesse te kunnen om daar onze verjaardag te vieren, maar mocht dat niet kunnen, dan verplaatsen we het spektakel gewoon weer naar onze thuisbasis. We hebben al een berg mooie ideeën om dit jaar extra uit te pakken rondom onze verjaardag, dus het wordt sowieso een feest!”

Informatieavond
Voor wie dit jaar nog mee wil op Zomerkamp: de inschrijving opent op dinsdag 16 maart. Die avond om 20.00 uur is er ook een informatieve livestream, die te vinden is op de website van het zomerkamp: www.zomerkampzwijndrecht.nl.

Beoordeling Zomerkamp Zwijndrecht viert 60e verjaardag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.